Tenner rettsmidler for småbarn

June 30

Tenner rettsmidler for småbarn

Barna vanligvis begynner prosessen med tenner på rundt seks måneder gamle eller tidligere, i henhold til overordnede Time nettstedet. Etter alder tre har de ofte alle tjue primære tenner. Tenner utvikle foran først, så prosessen beveger seg mot baksiden av munnen til jeksel som de blir eldre. Hjem rettsmidler og legen anbefalte smertelindring kan gjøre prosessen mer utholdelig for småbarn og foreldre.

Kald mat

Småbarn kan tygge på kalde matvarer, for eksempel en gulrot eller agurk pinne. Se at pjokk ikke choke på et stykke av mat som er bitt av. Også tilby kaldt bananer, vannmelon, fersken eller annen frukt. Frossen juice kommer uten en wrapper også vil sooth barnas tannkjøttet. Barn i denne alderen kan plassere kalde matvarer hvor tannkjøttet er hovne og ømme. Hvis du er i tvil om sikkerheten til mat, for eksempel rå grønnsaker, Pakk den i en vaske klut.

Andre tenner-vennlig mat

Tenner kjeks er en nyttig tenner mat. Småbarn kan tygge på kjeks før det blir våt, så de spise stykkene som faller. En hard bagel er en tøff mat og vil sooth verkende tannkjøttet, men vær forsiktig om choking farer, råder WhatToExpect.com.

Ikke-matvarer

Tilbud pjokk en kjølt skje å tygge på, sier BabyCenre nettstedet. Hard, alderstilpasset, chew leketøy som er ikke gel eller fylt med vann også gi tenner lettelse. En leke med jevne støt på overflaten er et pluss. Småbarn kan også tygge på ren, våt vaske klut eller en isbit dekket med en vask, ifølge MedicineNet.com.

Smertestillende midler

Muntlig gels og barnas smertestillende midler er tilgjengelig over disk, forklarer MedicineNet nettstedet. Sjekk med legen din før du bruker medisiner. Bruk alltid ikke-aspirin smertestillende midler og bare i doser og tidsrammer rettet på beholderen eller av en lege. Hjem rettsmidler er gni vaniljesukker til barnets tannkjøtt, ifølge natur naturlige Healing nettstedet. Bruke litt først og se for allergiske reaksjoner før søker.

Leker det Sooth

Gi pjokk en spesiell tenner bok, med fargerike klut sider å lese og vanskelig tenner overflater i hjørnene. Tillate en tenner pjokk å tygge på en utstoppede dyr eller andre leketøy, og vaske dem ofte. Merk barnets leketøy boksen for varer som er trygge å tygge på. Tillate tygge, men overvåke barnet for å hindre choking.