Hvordan gjenkjenne Parvo tegn inne hundene

September 15

Parvo kan påvirke hunder i alle aldre og drepe en relativt friske dyr på kort tid. Det er viktig for ansvarlig eiere å se etter varselsignaler og reagere på en riktig måte å redde venninne liv. Følgende inneholder tips for Erkjennelsen symptomene på parvo virusinfeksjoner i hundene.

Instruksjoner

• Parvovirus er et virus som er svært smittsom og kan lett plukket opp fra miljøet eller mellom hundene. Det sendes ofte om sommeren. Offentlige steder, som parker, stranden og pet butikker, er gode steder for å plukke opp dette viruset. Dukke er mer sannsynlig å dø av sykdom enn voksen hundene; men alle hunder er utsatt.

• En gang infisert med viruset fra miljøet eller kontakt med andre hunder, hunder vil vise symptomer i fem til 10 dager. De første tegn på infeksjon er apati eller ønsker å hvile. Din dukke eller hunden er normalt energiske og glade for å spille med deg, men nå ønsker bare å hvile. Det viser ofte ingen tegn til som ønsker å ha det gøy eller spille selv når du starter den med sine leker. Dette er ofte det første kvittere av bekymring.

• Hundene Spy vanligvis når de er infisert med parvovirus. I begynnelsen virker hyppigheten av brekninger som normal mageproblemer. Men går oppkast øker som dagen. Til slutt, han skal kaste opp noen ganger hver time. Etter å kaste, ønsker han å drikke masse vann. Imidlertid vil det fremme mer oppkast. Hans Spy kan være klar væske, gul slim eller tykk gul materiale. Dette er et klart tegn på at hunden din har blitt infisert med parvovirus og at den trenger øyeblikkelig legehjelp.

• På fasen av hundene ha meget streng diaréen. Det er vanligvis blodige og et sikkert tegn på at din hunden er i midten av eller senere stadier av infeksjon. Hans avføring er vannaktig med blod. Det er spesielt stygg luktende og fargen blandet med blod. Foreløpig rush ham til sykehuset for umiddelbar behandling.