Graviditet Tips for overvektige kvinner

June 29

Bli gravid når allerede overvektige kan være en vanskelig situasjon. Overvektige gravide kvinner er ofte behandlet annerledes enn kvinner som blir gravid på en normal vekt. Den største bekymringen er hvor mye mer en overvektig kvinne vil vektøkning under svangerskapet. Tipsene graviditet for overvektige kvinner vil bidra til å håndtere hva legene vil forvente og hvordan å håndtere dette på egenhånd.

Vektøkning

Leger anbefaler at kvinner på en sunn vekt få mellom 25 og 35 pounds mens gravid. En overvektig kvinne bør bare få mellom 15 og 25 pounds under svangerskapet. Dette betyr at fete kvinner må være flittig om deres ernæring og fitness nivå. Det betyr ikke at en overvektig kvinne bør diett mens gravid eller starte en øvelse diett. Det betyr at fete kvinner må være mer forsiktig med hva de spiser og prøve å få i noen fysisk aktivitet for å avverge den ekstra baby vekten.

Mat

Hovedproblemet med en overvektig kvinne og graviditet er at hun vil utvikle svangerskapsdiabetes. Spise små måltider regelmessig kan holde blodsukkeret på et jevnt nivå og kan hjelpe deg å unngå svangerskapsdiabetes. Fete kvinner bør spise for seg selv og sine barn. Dette betyr masse frukt, grønnsaker, sunne karbohydrater, protein, kalsium og vann. En eksempel-menyen kan inneholde frukt og yoghurt til frokost, en granola bar for snacks, en kokk salat til lunsj, rå grønnsaker for snacks, bakt kylling med grønnsaker og brun ris til middag og noen frossen yoghurt og frukt til dessert. Hvis du ble overvektige ved overspising, kan så denne nye diett av sunn mat hjelpe deg å få riktig mengde vekt. Husk, dette ikke er en diett. Det er som barnet å vokse riktig.

Fitness

Uansett størrelse når bli gravid, foreslå leger ikke at enhver kvinne starter en fitness program. Dette er spesielt viktig for en overvektig kvinne. Du ønsker ikke å sette noen ekstra stress på kroppen din når kroppen din er allerede gjennomgå så mange endringer. Dette betyr at du ikke kan gjøre noe. Turgåing er en utmerket måte å bidra til å holde vekten av---gå er moderat anstrengelse nivå.