Hvordan få bedre belysning for innendørs portrettfotografering

May 27

Hvordan få bedre belysning for innendørs portrettfotografering

Opprette tiltalende lyskilder for innendørs fotografering kan være utfordrende. Fotografer som skyter bilder i studioer har å håndtere kunstig belysning som noen ganger endrer utseendet på faget deres. Når du tar portrett fotografier, er testen å oppnå attraktive belysningen enda større fordi unaturlig lys kan være uforsonlige mot ulike complexions. Det er ganske enkle måter å overvinne disse utfordringene og skape vakre belysning for din innendørs portrettfotografering.

Instruksjoner

• Bruk lys fra Vinduer mot nord. På grunn av hvor solen stiger og sett i løpet av dagen, gir solen mest indirekte, naturlig belysning når tillatt i fra nord. Fra andre vinduer kan være direkte og hardt for din innendørs portrett og vaske ut emnet.

• Variere hvor nær du setter motivet til kilden til lyset. Som regel er den myke nyanser av naturlig lys best brukt på avstand fra kilden. Men hvis du går for en skarp, kontrast portrett, er det bedre å flytte klienten nærmere til vinduet.

• Forbedre problemer med kontrast ved å bruke ulike fyll lys. To typer fyll lys er kameraet blinker og typer reflektorer. Hvis en på kameraet flash brukes det skal settes mellom en halv og en full f-stop under den totale eksponering lesing å unngå utseendet på blitsfotografering. Reflektorer er en enkel form for Utfyllingslys fordi nesten alt som gjenspeiler kan brukes, så lenge det ikke er en farget overflate. Vanlige er reflektorer hvite vegger og tak, hvitt papir, hvit papp eller skum kjerne, den matte siden med aluminiumsfolie teipet til papp og bygging Limputer som har siden reflekterende folie.

• Praksisen ved å ta noen bilder å se hva som fungerer best for nærbilde skudd i innendørs rom du bruker. En enkel belysning øvelse er å bare sitte i alle rom med en reflektor og praksis reflekterer tilgjengelig lys på noe i rommet som kunne motivet før du begynner din fotografering. Studere måten det reflekterte lyset endres utseendet praksis fag som beste belysning kan variere fra dag til dag.

Tips og advarsler

  • Når du bruker naturlig belysning, unngå direkte sollys som påpeker ansikts feil og ofte fører til fag å myse.