Hvordan tolke Dyremat ingredienslisten

June 21

Folk ta stor omsorg i å velge riktig mat å gi deres familier. Samme omsorg bør tas i å velge en pet næringen. De grunnleggende reglene om pet næringen ingrediens oppføringer er definert av USA føderale Landbruksdepartementet (FDA). Lære litt om hva du skal se etter i en kvalitet pet næringen og gir din pet det sunn, næringsrik mat han fortjener.

Instruksjoner

• Forstå ingrediens liste triks. Ingrediensene er oppført for den høyeste antall ingrediensen til laveste. Men siden antall bestemmes av vekt, ingrediensene oppført tidlig kan bare inneholde ekstra vann, legge til den ingredienss vekt. Oksekjøtt, for eksempel inneholder 75 prosent vann. Når vannet er fjernet, igjen bare 25 prosent av biff protein og næringsstoffer. Enn et annet selskap ikke alltid bety maten inneholder så bare fordi en selskapet viser det lavere ned på ingredienslisten mindre kjøtt protein.

• Gå gjennom de nevnte ingrediensene og bestemme deres kvalitet. Svært bearbeidet karbohydrater, som korn måltid, hvete og soya, brukes bare som fyllstoff og er nesten helt ufordøyelig å din pet. Kjøtt biprodukt måltid eller tilsvarende navngitte elementer er laget av leftover deler av kjøtt, inkludert fjær, nebb, føtter, hovene og hår. Dette er en annen filler at kjæledyret ikke kan fordøye.

• Se etter ingredienser du kan gjenkjenne som naturlige kilder av protein, fiber, vitaminer og mineraler. Noen eksempler er brun ris, kjøtt meal (biff, lam, kylling eller andekjøtt med vannet fjernet) og ekte grønnsaker som brokkoli, gulrøtter og erter. Disse ingrediensene er lett fordøyelig slik at næringsstoffene kan bli absorbert og brukes av din pet's kropp.

• Merk mengden ord du ikke kjenner eller ikke kan uttale. Dette er mest sannsynlig kunstige kjemiske tilsetninger som colorings, vitaminer og mineraler og konserveringsmidler. Selv om disse kjemiske tilsetningsstoffer er generelt anerkjent som trygge for bruk i human og pet matvarerne, blir mange forbrukere til alle naturlige ingredienser. I konserveringsmidler, naturlig vitamin E, gjøre A og C samme jobb som kjemikalier. Vær oppmerksom på at disse naturlig pet matvarerne koster mer, og ikke har så lenge en holdbarhet som de andre.

• Sammenligne ingrediens lister over mange ulike pet matvarerne å finne det beste for din pet. Husk, noen ganger hva er ikke i det pet næringen er like viktig som hva er det.