Tegn til slutt et engasjement

April 18

Tegn til slutt et engasjement

Et engasjement er en betydningsfull hendelse i en persons liv som forhåpentligvis fører til et bryllup etterfulgt av et langt og lykkelig ekteskap. Men i noen tilfeller er det hensiktsmessig å bryte forlovelsen før bryllupet. Vanskelige forholdet problemer eller irresolvable personlige uoverensstemmelser kan tyde grunner til å avslutte den.

Uærlighet

Uærlighet blant en eller begge partnere er et klart tegn på at engasjement bør være brutt. Ethvert romantisk forhold er basert på gjensidig tillit, og når problemer av ærlighet dukke opp før ekteskapet begynner selv, det er en sterk indikasjon på at de vil fortsette eller vokser verre nedover veien. Uærlighet kan ta form av utroskap, lyver om sin fortid eller sviktende for å være ærlig om hvordan en føler om en partner.

Kamper

"Lovers' krangler" er pari for kurset i ethvert forhold, med friske seg, men kroniske, gjentatte krangler kan indikere at et engasjement bør avsluttes. Dette gjelder spesielt hvis argumentene omfatter verbale overgrep eller, enda verre, fysisk aggresjon. Konflikter er normal, men sunne relasjoner skal kunne håndtere dem som uenighet i stedet for intens argumenter.

Egoisme

Egoistiske atferd i deg selv eller din forlovede er en annen varselsskilt. Egoisme manifesterer seg på utallige måter. Hvis din forlovede nølende å ofre for deg, blåser du for venner eller bekjente eller setter sin egen følelsesmessige behov langt over din egen, antyder det en personlighetstrekk som ikke er kompatibel med en sunn engasjement eller ekteskap.

Manglende ønske om

Manglende ønske om å tilbringe tid med partneren kan tyde den forestående enden av et engasjement. Mens det er normalt og sunt å ønske tid alene, antyder et tap av interesse i tilbringe one-on-one time med en forlovede ytterligere problemer nedover veien. Manglende ønske i et engasjement kan være emosjonell samt seksuelle, begge kan være tegn på at engasjement bør ende.