Spill med en flokk

April 3

Spill med en flokk

Når du arbeider med en folkemengde for en hendelse, møte eller andre sammenkomst, er noen ganger et publikum spill i orden. De er morsomme og spennende, men enda viktigere, disse spillene kan lindre mengden av spenning og bli fremmede med hverandre. Du kan spille disse spillene med alle deltar på arrangementet eller dele den store gruppen i mindre grupper eller par. Det er mange publikum spill å spille, men de beste er billig fordi de krever bare dagligdagse ting å sette opp disse spillene.

Stor ballong Bop

Dette spillet krever du kjøpe store, nyhet størrelse ballonger (16-tommers diameter minimum) på den lokale kunst eller partiet forsyning butikken. Fylle dem opp med spesielle symboler og luft, og så bare kaste to eller flere i mengden. Så, la publikum traff ballonger som de spretter rundt tilfeldig til de når baksiden av publikum. Deretter be den siste personen som pop ballongen og oppdra tokenet for å innløse en premie.

Foten-signering Contest

Ta opp fem frivillige på forsiden av rommet, og ha dem fjerne sine sko og sokker. Siden hver av frivillige en skriftlig instrument som en markør eller penn. Deretter instruere dem til å kjøre ut til publikum og få så mange signaturer som mulig på bena innen en tidsfrist. Konkurrentene kan bruke begge føttene, og navnene må være leselig, men hver signatar kan bare autograf navn på mer enn tre feet.

Jeg trenger en...

I dette spillet, må spillet direktør dele publikum eller publikum i forskjellige grupper. Da har hver gruppe velger en løper å ta opp elementer spill direktør forespørsler, starter med "jeg trenger en..." så elementet han trenger. Varene kan være så enkelt som et førerkort, noe gale som tre belter koblet sammen. Når hver gruppe kommer opp med elementet, må løperen ta det til spillet regissøren før noen andre runner gjør. Gruppen som bringer de fleste elementene vinner en liten premie.

Sokk Wars

Angi en seksjon av gulvet som arena ved hjelp av tape. Deretter har alle deltakerne fjerne sine sko, men la sokker på, og la dem sitte på bakken. Så, etter en nedtelling, deltakerne må trekke alle sokker av men egne sokker. De kan ikke stå og må gjennomsøke rundt for å angripe andres sokker eller forsvare sine egne.