Hvordan hjelpe din eldre foreldre flytter

April 8

Det kommer en tid når foreldrene dine alderen bli for syke til liveuavhengig lenger. Flytte ut av deres hjem er en wrenchingOpplev for dem, så det betyr tap av uavhengighet. Noen kanredd for å miste deres elskede kjæledyr. Andre bekymre hvatilfeldigvis sine eiendeler. Gjøre overgangen somfor dem ved å håndtere detaljene.

Instruksjoner

• Gå tilbake til den planer du laget sammen tidligere (se 290 Plan for eldre foreldrenes omsorg). Hjelpe dem å velge best levende situasjonen. Avhengig av deres helse, som kan være et mindre sted med ingen trapper nærmere du eller en annen slektning eller en sykepleier-staffed assistert-levende samfunn.

• Hjelpe dem gjennom sine eiendeler. Levere eller mail elementene de ønsker å gi til slektninger eller venner; Lagre alt de ikke er sikker på, pakke opp resten (eller leie et bevegelig selskap) og sende det til sitt nye hjem. Se 97 Plan et trekk.

• Finne ut om det er en måte for dem å holde en elskede kjæledyr - dyr gi verdifull emosjonell støtte. Velge et nytt sted eller samfunnet som tar kjæledyr eller ta pet hjem med deg hvis de flytter i nærheten.

Tips og advarsler

  • Ordne for dem å være i nærheten du eller andre familiemedlemmer hvis mulig. De trenger hjelp hvis de lever uavhengig, og må du holde nøye på omsorg de mottar.
  • Noen ganger er det bedre hvis foreldrene dine ikke rundt å si farvel med gamle tomter. Ta dem ut for dagen med sikkerhet at movers vil håndtere alt.
  • Den assistert Living føderasjonen av amerikanske tilbyr mer informasjon på alfa.org.