Alternative behandlinger for katten ormer

May 23

Ormer er ikke uvanlig i katter. Kattene kontrakt parasittene gjennom bitt av en mygg eller ved inntak av ormen egg i forurenset vann eller mat. Hvis din katten er en jeger, kan det få ormer fra gnagere og fugler, som er bærere av parasitter. Mange over-the-counter behandlinger kan være dødelig for din katten. Alternative behandlinger presentere et naturlig alternativ å gir din pet giftige kjemikalier.

Fedd olje

Legge til fem dråper fedd olje til katten din vann hver morgen før du mater din katt. Bruker denne metoden, vil det ta ca 3 dager for ormer ødelegges i magen. Over-the-counter dewormers ofte ikke helt kvitt en katt av ormer fordi ormer danne cyster med egg som kan klekkes etter dewormer har helt gått gjennom kattens system. Fedd olje inneholder en naturlig agent som ødelegger ormer og cyster, som beskytter mot en fremtidig reoccurrence av ormer.

Malurt

Skjr av malurt er effektiv i behandling av kattene for ormer. Du kan kjøpe denne skjr på de fleste helsekostbutikker. Administrere 1/4 tsp. av malurt din katten to ganger om dagen for 12 dager, og stopp for 3 dager å forhindre ormer fra å bli immun mot wormword. Gi din katten denne medisinen totalt to eller tre runder. Dette sikrer at alle ormer blitt ødelagt, og hindre noen sjanse til å re-infeksjon.

Urt av nåde

Ruta graveolens, kjent som Herb av nåde, brukes til å behandle mange ulike forhold i dyr og mennesker, for eksempel ormer, høyt blodtrykk, kramper, epilepsi og astma. Kjøp skjr av Herb av nåde på helse mat butikk og administrere fem dråper per dag i kattens vann. Du kan også bruke tørkede Herb av nåde blader: bratt 1/2 tsp. av Herb av nåde blader med 1/2 kopp vann og tillater din katten å drikke dette en gang om dagen. Urt av nåde bør ikke tas for mer enn en uke gangen fordi det kan bli giftig når gitt i kontinuerlig doser.

Advarsler om behandling

Ikke gi denne behandlingen eller noen av de andre alternative behandlingene til katten din uten å konsultere din vet. Han kan riktig diagnostisere din katten, finne ut nøyaktig typer ormer din katten har og anbefaler den beste metoden for behandling.