Fem fysiske tilpasninger for Maurslukere

March 30

Fire arter av dyr som Maurslukere finner levende tropisk skog, savanna og gressletter gjort i Sør- og mellom-Amerika. Maurslukere er svært tilpasset sine leveområder og kosthold. Selv om det er nødvendig for anteater å spise et stort antall maur og termitter å få nok energi, bruker den aldri hele befolkningen i en maur eller termitt reir. Dette gjør insekter befolkningen fortsette og sikrer at mat kilder fortsette etterfylles.

Nese

Maurslukere har en akutt følelse av lukten som hjelper dem å finne anthills og selv tillater dem å fortelle hva slags maur er inni den. Våt, svart nesen ligger på slutten av den anteater lang, spisse snute. Nesen er nyttig for å finne mat, og det hjelper anteater å holde sin nese over overflaten av vannet når svømmer.

Tunge

Anteater har en ekstremt lang tunge som kan nå avstander på opptil 2 fot utover slutten på sin snute. Anteater tunger dekkes i lille mothaker og tykk, klissete spytt. Mothaker og spytt hjelpe anteater å samle så mange maur som mulig på tungen. En gigantisk anteater er i stand til å spise rundt 30.000 maur på en enkelt dag takket være svært tilpasset tungen som kan projiseres og trukket med en hastighet på rundt 150 ganger i minuttet.

Fordøyelsessystemet

Anteater's munn er smal, rør-liknende og tannløs. Denne munnen kan lang, tynn tungen til å bla ut raskt og effektivt. Maurslukere har spesialisert mage som slipe opp maur med kraftige musklene og oppløse dem i sterke syrer. Anteater's spesialiserte mage forhindrer dyr trenger tenner å bryte ned maten og gjør store mengder mat å bli fortært av svelge det hele uten å tygge.

Klør

Skarpe, lang klør stikker fra tre midten tærne på hver av de anteater føtter. Disse sterke klør kan brukes å bryte åpne termite hauger og maur bakker som det strømmer fra. Når anteater er klatrer i trær, hjelpe lang klør den grep på trestammer og greiner. Maurslukere også bruke sine imponerende klør for å dra på rovdyr som store katter når de er truet. Maurslukere hindre klørne nyttig blir slitt ned ved å gå på ytre sidene av beina, holde claws og midtre deler av deres såler over bakken.

Hale

Maurslukere har sterke, lange haler som kan måle opptil 3 fot i lengde, avhengig av art. Halen kan brukes som en ekstra lem til å støtte anteater når står på to ryggen beina. Maurslukere kan også bruke deres hale for å holde på grener ved flytting gjennom trærne. Del av halen har ikke hår, slik at anteater å oppnå et bedre grep på greiner. De fleste av halen, men er dekket av lange hår. Når temperaturene slippe, få Maurslukere ekstra isolasjon av bøying halene hårete rundt å dekke sine hårete kropper.