Hva gjør en Kultfilm?

October 16

Kult filmene er definert av en relativt liten, men fanatisk viet gruppe fans. Utover det, kan de komme i nesten enhver form, fra campy biter av schlock til ambisiøse og intellektuelt komplekse filmer som verden som helhet aldri helt varmet til. Opplysningene veldig fra filmen filmen, men et par generalisert trekk kan finnes i de aller fleste av dem.

Indirekte suksess

Mange kultfilmer var første katastrofer på billettkontoret men senere funnet et publikum gjennom midnatt screenings, videoleie eller lignende.

Utenforstående perspektiv

Kultfilmer er ofte laget av en ikke-mainstream perspektiv. De fokusere på misfits eller marginaliserte tall og deres unike perspektiv på verden.

Unike visuelle og temaer

Kult filmene beskriver ofte bilder eller som du bare finner i noen andre film. Dette kan innebære ekstreme atferd, bisarre tomten utvikling eller sett og kostymer som ingen andre film kan skryte.

Quotability

Kult filmene tendens til funksjonen fengende eller compulsively repeterbare dialog, også strålende ignorere eller også forferdelig å glemme.

Camp

Selv om ikke alle kult filmene er campy, har mange elementer av det virkelig latterlig (enten bevisst eller ikke). Ikke bare gir det en kilde til humor, men den kan brukes til å undergrave eller undergrave populære kulturelle normer.