Hvordan du planlegger vestlige Party Spill

August 11

Hvordan du planlegger vestlige Party Spill

Du planlegger en vestlig fest - en throwback til det ville vesten. Dette temaet fungerer bra for fødselsdager, konsernsaker eller bare om noen feiring. Avrunding smart spill for en Western-tema fest sørger for at gjestene får en "rootin' tootin'" god tid. Vill vest aktiviteter krydre en hoedown, og gjør din "pardners" føler cowboys og cowgirls ut på området. Mange vestlige partyspill er utformet for buckaroos i alle aldre.

Instruksjoner

• Hils gjester ved å presentere dem med filt cowboy hatter. Hatten tjener to formål: setter Western-tema og hatten skal brukes for en fest spill kalt ti - Gallon Hat kaste. Har gjestene linje opp enkeltfil bak en kaste line. Målet er å kaste en lue på en av armene til en oppblåsbar kaktus 4 til 5 fot foran linjen. Spillere som fullfører dette fjerne deres hat fra kaktusen og flytte til baksiden av linjen. Spillere som savner samle deres hat og forlate spillet. Hvis mer enn én spiller utfører oppgaven, flyttes kaktusen lengre bort til en spiller vinner. Gjøre variasjoner av dette spillet ved å erstatte en cowboy støvel, en western-tema pinata eller en pinne ponni for kaktusen.

• Spill Musical cowboyhatt. En lue er brukt for dette spillet. Det er en variant av musikalske stoler. Aktivere en cowboy sang, for eksempel hjemme på området. Gjesten iført hatten er når musikken stopper. Den siste spilleren i spillet vinner.

• Krangle opp brun laget for en ku patty kaste. Del dine gjester i to lag. De kan skilles som cowboyer og cowgirls, barn og voksne eller dele opp gruppen i halvparten. Hvert medlem får tre kaster. Målet er å kaste laget i hula ryggbøyler plassert flere feet fjerne. Hvert mål har en annerledes punktverdi. Legge til totalt poeng fra hvert lag å avgjøre vinneren.

• Utfordre dine gjester til en vestlig duell. Arm spillere med vann våpen eller bokser av aerosol streng. Gjesten merker en rival. De to spillerne gå 20 skritt i motsatt retning, viser og brann leketøy våpen. En utpekt sheriff erklærer vinneren.

• Scenen en linje dans konkurranse. Velg tre dommere. Del gjenværende gjestene i to lag. Spille upbeat land-vestlige musikk og instruere lagene å danse sine beste boot-scooting cowboy boogie. Dommerne kunngjøre vinneren etter hvert team danser.

Tips og advarsler

  • Spille vestlig musikk for varigheten av partiet.
  • Ha rikelig med Western-tema spillet premier på hånden.