Hvordan å lære å spille en stål-gitar

July 3

Steel-gitar er vanligvis forbundet med country musikk, men egentlig er brukt i en rekke musikalske sjangere, inkludert jazz, blues og gospel musikk. Bob Wills og Texas Playboys hjulpet til å popularisere steel gitar i 1930 og ' 40s. Testamenter spilte en musikkstil som Western Swing, som kombinerte elementer av jazz, country musikk, fele musikk og blues. Steel gitar har utviklet seg fra en seks-strengers gitar, til den moderne pedal steel-gitaren som vanligvis har 10 strenger.

Instruksjoner

• Kjøpe steelgitar instruksjonsvideoer bøker og DVDer for stil steelgitar du er interessert i å lære. Instruksjons bøkene er tilgjengelige for pedal steel-gitar og gitar.

• Ta leksjoner med steel gitarlærer. Finne en steelgitar mentor er den beste tilnærmingen lære steel-gitar. Spørre om leksjoner på lokal musikkbutikker i området. Plass en annonse i lokale musikk papir for en steelgitar instruktør. Kontrollere kilder, som Craigslist, en steelgitar instruktør. Når du ser et band med stål gitarist, ber hvis han gir leksjoner.

• Besøk online steelgitar nettstedene. En stor mengde pedagogiske tips og råd om vanskelighetene med stål gitaren er tilgjengelig online. To av de mest informative ressursene er Scottys musikk og Brads siden av stål. Begge områdene gir en uttømmende mengden kunnskap om historien til steel-gitar, tips om ulike typer stål gitarer, informasjon om steelgitar stemminger og teknikker, og en liste over flere ressurser om steel gitar.

• Se, lytte og lære av stål gitarister. Ta sjansen og se stål gitarister spille konserter. Delta steelgitar konvensjoner. Største steelgitar konvensjonen, sponset av Scottys musikk, holdes hver Labor Day helg i St. Louis, Missouri. Det er en tre-dagers hendelse som har topp stål gitaristene i verden og funksjoner, workshops, diskusjoner, jamsessions og instrumenter til salgs.