Elegante & moderne brude frisyrer

December 6

Elegante & moderne brude frisyrer

En brudens frisyre bør gjenspeile hennes personlighet og stil med type bryllup hun forbereder for, enten det er casual og elegant. Noen av de mest populære wedding frisyrer er updos med ekstra innslag blomster eller en tiara. Mer moderne stiler inkluderer la håret ned og skape et avslappet og romantisk utseende.

Moderne Updo

Updo er en av de mest populære måtene å style en brudens håret for sitt bryllup. Denne stilen fungerer best med hår som er middels lang eller lengre. Ved å ta den tradisjonelle formelle updo og legge i moderne vrier, vises denne frisyre friskt og freidig på en moderne brud. For å oppnå dette, trekke tilbake alle håret og sikre den i en hestehale bak hodet eller mer mot toppen avhengig av dine preferanser. Så ta håret som henger ned og legge til krøller eller vendinger opprette et mykere utseende. Bruke pinner eller hår klipp å ordne og sikre krøller på plass der det er ønskelig, opprette en moderne updo.

Lang og ned

For et mer avslappet moderne utseende, la håret ned og legge til stil på bryllupsdagen, opprette et slanke, elegante utseende for noen lengde hår. Du kan legge til tilbehør som en hodebånd stil tiara eller et slør med en hodebånd. Bruker en krølltang å lage små lokker eller store krøller gjennom oppretter kroppen og stil til hår som er igjen ned. Klipp kan brukes til å trekke opp en side av håret å accessorize stilen.

Elegant klassisk frisyrer

En klassisk frisyre, vil enten den er oppe eller nede, skape et elegant utseende for bruden som planla en formelle bryllup. Ved å trekke tilbake håret til ett sted på baksiden av hodet, kan en klassisk updo opprettes ved å holde håret enkel og elegant. Prøv å lage en enkel bun eller tilpasse bun av looping håret rundt ett sted, å sikre hver brikke slik uten hår stikker ut. Opprette en enkel frisyre la håret ned bare styling håret med produkter som holder det rolig og på plass. Legge til en tiara eller hodebånd en glatt hairstyle å accessorize.

Halv-Up

Seg håret halv opp på din bryllupsdag vil gi av et moderne utseende for alle typer bryllup. Trekke tilbake en del av håret på baksiden av hodet, for å sikre med barrett eller pony tail innehaver. Denne stilen kan være enkle eller du kan bruke tilbehør som blomster eller unike hår klipp. Du kan trekke ut et par hårstrå foran krøller seg, legger litt mykere halv opp stilen. Opprette flere krøller på baksiden av håret med samme eller forskjellig størrelse curling strykejern hvis du ønsker å legge kroppen stilen.