Hvordan holde barna opptatt under sommerferie

July 26

Hvordan holde barna opptatt under sommerferie

Barna er skolen nå og du prøver å fylle ut sine dager med aktiviteter. Eller kanskje du prøver bare å holde dem fra å bli kjedelig og gi dem noen konstruktiv ting å gjøre i sommerferien. Denne artikkelen gir deg noen ideer om hvordan å holde barna opptatt i løpet av sommerferien. Jeg håper det vil også gnist nye ideer for deg, og at du vil kommentere nye ideer slik at alle kan ha nytte av dem!

Instruksjoner

• Det første vil du gjøre lese hele denne artikkelen. Det vil være mange ideer som passer til en rekke ulike aldre og ferdigheter. For å sikre suksess i å holde barna opptatt i løpet av sommerferien, kan du huske å først velge aktiviteter som er beste alder-passende og deretter tilpasse dem til evnen til dine barn eller barn. Noen aktiviteter er gratis eller nesten gratis aktiviteter vil koste penger.

• En av de enkleste måtene å holde barna opptatt i løpet av sommerferien skal ta dem til det lokale biblioteket. Ofte har de gratis lesing programmer som lar barn premier for bøkene de leser. Hvis du gjør en ukentlig tur til biblioteket (eksempel: mandag er biblioteket dager), så du vil ha en dag per uke fylt med noe å gjøre bøker og videoer for barnet å lese og se i løpet av uken. Bibliotekene er generelt en gratis aktivitet!

I tillegg kan biblioteket har tilgjengelige videoer og bøker for visning på nettet for barna!

• Svømme! Svømming er en flott sommeraktivitet for barna å bli opptatt i løpet av sommerferien. Barn få mosjon, ha det gøy, være kul og virkelig synes å glede seg over svømmer. Hvis du ikke har et svømmebasseng, sjekk ut webområdet byen og se om de har samfunnet bassenger. Ofte kan du kjøpe en sommer bassenget pass for familien og bruke det så ofte du ønsker. Hvis du er godt organisert og foretrekker å holde en tidsplan, vurdere å gjøre både døgnet bibliotek og døgnet basseng for barna over deres pause. Denne måten vil du har fylt ut to av fem dager med konstruktiv aktiviteter!

• Film og Popcorn! For å holde barna opptatt i løpet av sommerferien, vil det ta mer enn bare svømmebassenget og biblioteket. Filmene er gode fordi de tar ca 2 timer i løpet av dagen, i aircondition, trenger ikke sol skjermen og barnet kan bare hvile litt. De fleste lokalt kinoer vil ha mye sommer for barn. Noen av dem vil ha en film i uken for en svært lav pris. I tillegg kan du bruke netflix og få filmer både online og leveres på døren.

• Sommer frivillige jobber! Eller hvis barnet er gamle nok - en sommer betalt jobb! En sunn og proaktiv måte å holde barnet opptatt under sommerferien er å hjelpe dem å finne den perfekte frivillige jobben. Det er sannsynligvis mange steder i fellesskapet som virkelig trenger hjelp. Mange frivillige jobber er fleksible og kan tillate barnet å arbeide fra 1 time en gang i uken til daglig. Intervjuet flere ulike frivillige jobber for å finne beste tilpassing for barnet ditt. Hvis du har tid og vil, oppfordrer mange frivillige jobber foreldre og barn å samarbeide. Du kan finne mange frivillige jobber ved den lokale avisen, online ressurser, og det lokale biblioteket. Du kan også sjekke ut frivillige i Amerika og frivillig kamp online.

• Kunst og håndverk! Kunsthåndverk kan være så enkelt som fargelegger en side i en coloring bok å sy et nytt antrekk til å bygge en trehytte eller spille av hus. Det er mange bøker på biblioteket eller jernvarehandel på hvordan du gjør et stort utvalg av kunst og Håndverksprosjekter. Du kan også få en rekke ideer fra den lokale kunst og håndverk-butikken. Micheal har for eksempel vanligvis gratis håndverk under sommerferie. Noen håndverk kan ta noen minutter til et par timer, eller det kan være et viktig prosjekt som vil ta det meste av sommeren å fullføre. Uansett, barna er sikker på å bli opptatt i pausen med kunst og håndverk!

• Sport programmer! Sjekk din lokale YMCA, multi-generasjonsskifte center, og skoler å se hva sportsprogrammer er det som skjer over sommeren. Du finner en sport barnet er interessert i trening er flott for barn i alle aldre. Deltakelse på et lag kan variere fra leksjoner til konkurransedyktige og kan vare fra en uke til hele sommeren. Du kan sannsynligvis finne informasjon i din lokale avis, Internett eller city's nettsted.

• Lemonade stand! Her er en gammel klassisk business for barna å gjøre på sommerferie. Opprette en lemonade stand! Dette er en fin måte å lære barnet om virksomheten, penger, utgifter, fortjeneste, og hvis stativet gjør godt, pengene kan brukes til å gjøre noen av de dyrere aktivitetene.

• Medlemskap! Ikke undervurder verdien av lokale museer, dyrehagen og science center medlemskap. Du finner at hvis du skulle ta familien to ganger, medlemskap ville bli betalt for, og du kan ta din familie som du ønsker for hele året. Barn kan lære så mye fra disse stedene, samt en flott tid!

• Camping! Hva bedre måte er det å tilbringe en sommer helg enn i fjellene camping. Barna synes å elske camping turer! Den gode tingen om en campingtur er at det vil bli din familie ut av huset for et par dager og det vil ta litt tid å planlegge det. En annen måte å holde barna opptatt i løpet av sommeren er å ha dem ta en betydelig rolle i å bidra til å planlegge campingtur.

Tips og advarsler

  • Sjekk alltid om sommeren aktiviteten er brukssituasjoner passende for barnet.
  • Sjekk din lokale avis ofte for samfunnet arrangementer, parader, etc.
  • Vurdere sommer svømmetimer
  • Ta barna i planleggingsaktiviteter sommer ferie.
  • Bruk alltid sol skjermen når du bruker mer enn noen få minutter i solen.
  • Vær forberedt, bringe sol skjermen, vann og en førstehjelp kit med deg overalt.