Tips & teknikker for oljemaleri bergarter

June 9

Steinene er ofte en integrert del av olje malt landskap. De kommer i forskjellige former, størrelser og farger, og når gjort effektivt av en dyktig artist, kan legge karakteristiske atmosfæren til et oljemaleri. Det er mange teknikker olje malere kan bruke å bringe steiner til liv på lerret. Noen innebærer bruk av gamle skolen maleteknikker, mens andre dra nytte av mer moderne maleri triks. En kombinasjon av disse teknikkene vil tillate deg å effektivt male bergarter i landskapet oljer.

Verktøy og materialer

I tillegg til å holde en tilførsel av ulike størrelse børster og et bredt utvalg av olje maling farger på hånden, kan du vurdere naturlig svamper. Naturlig svamper er en effektiv måte å legge til tekstur til elementer av din olje malerier, og er spesielt bra for gjenskape sten tekstur. Holde sand på hånden, for å blande med oljer når du er maleri steiner.

Identifisere utvalg

Studere rekke bergarter tilgjengelig. Du vil se at du har flere fargevalg enn grå. Steinene kommer i en rekke farger, avhengig av hvilken del av verden din maleri ligger i. Steinene har en rekke størrelser, former og farger også. Studerer bergarter nøye før maling dem kan gi deg ideer om hvordan tilnærme steiner i det seneste arbeidet ditt. Vurdere fargekombinasjoner i din oljemaling. Kanskje fungerer en rødbrun stein bedre i konteksten. Gjøre bruk av ulike steinene for å gi dine malerier mer appell.

Tekstur og DepthTechniques

Bruke teknikker for å legge til tekstur i din bergarter. Naturlig tykk konsistens som oljemaling fungerer godt for dette. Bruk programmet teknikker som lagdeling nymalt på nymalt for å bygge opp dybden når maleri steiner, effektivt gir dem dimensjon og gjøre dem ser ut til å stige fra lerretet. Flere lag med maling påføres våte kan lage en tre dimensjoner. Legge en liten mengde sand å male før programmet er en enkel måte å gi din bergarter en strukturert utseende. Farge med en liten klut eller svamp er en teknikk du kan bruke til å opprette korn retning for steiner med en sedimentær titt. Dette gjøres ved å tørke ulike nyanser av samme farge over hverandre, bruker en entall bevegelse i én retning for å opprette sedimentære lag.

Børsting teknikker

Børsting teknikker som brukes i forbindelse med oljemaling og tynnere kan endre utseendet på din bergarter. Med en større pensel som er dyppet i tynnere før det over en malt overflate vil bryte olje maling ned og å spre fargen. Dette er en effektiv teknikk for å ta ut en mer realistisk, multi-tonet farge i din bergarter i motsetning til en flat, enkelt farge som ikke tillater skygge å vise frem. Du kan også dab på våt olje med spissen av en tynn pensel å heve maling for tekstur eller å swirl maling og dra den over overflaten på din bergarter. Prøv å bruke palettkniv for å skrape bort overflødig maling å etterlate en tynnere lag med maling med teksturerte linjer.