Hvordan tegne et kinesisk landskapsmaleri

October 8

Hvordan tegne et kinesisk landskapsmaleri

Kinesisk blekk maleren i bruker taoistiske prinsippene i harmoni for å skildre sin ekstraordinære landskap. Tegning teknikker for disse følger samme prinsippene av balanse, med både Yin og Yang blir representert; Yin i dalene og Yang i fjellene. Disse tegningene kalligrafi pensel og mild slag som etterligner flyten av natur. Strøkene utføres med lett press så linjene holde væske.

Instruksjoner

• Velg en horisonten linje som vil fungere som en base. Horisonten definerer størrelsen på bildene i tegningen og gir den dybden; det skaper en forgrunn hvor ting vises nærmere betrakteren og bakgrunn hvor ting vil vises lenger unna. Plasseringen horisonten vil bestemme vinkel på visning.

• Planlegge tegningen. Husk på balansen mellom Yin og Yang. Velg one fjell som et samlingspunkt for midten av tegningen og balansere ut med dalen eller kropp av vann på basen. Legge til skyer og trær, bruke disse forsiktig for å holde balansen av tegningen. Mange kinesiske landskapsmalerier også inkludere et bilde av en human eller en munk shack å illustrere menneskets forhold til naturen.

• Dypp kalligrafi penselen i blekk og begynne din slag. Starter fra foten av fjellene og jobbe deg oppover. Bruke lett trykk og lange slag. Hver linje i en kinesisk maleri representerer et enkelt slag, så vær bevisst. Hold din referanseavbildning i nærheten hvis du oppretter en kopi fra et annet.

• Gå tilbake fra din jobb å sjekke saldoen. Gjøre dette gjennom tegning prosessen.

Tips og advarsler

  • Tradisjonell kinesisk tegninger er trukket med svart og minimale. Legge til farge sparsomt, Kirsebærblomster på et tre.
  • Være skeptisk til over-maleri. Kinesiske malerier er kjent for sin enkelhet, så mindre i mer.