Logoen ideer for fotografer

April 19

Logoen ideer for fotografer

Som fotograf er logoen et symbol på deg og arbeidet ditt. Dette ikonet er hva potensielle kunder vil se når de er introdusert til deg på et visittkort eller på webområdet. Denne første inntrykk må ha en varig innvirkning å sikre at kjøperen vil huske identiteten din. Imponere kundene dine med fantastiske bilder og forlate din mentale merke på dem med en unik og ikoniske logo.

Verktøy av handelen

Verktøy og utstyr du arbeider med daglig er en stor inspirasjonskilde. Spille med sirkulær og avrundet linse figurer, boxy og klumpete kameraer og høyt og lanky stativer. Hvis din fotografering har mer å gjøre med bilderedigering bruker en datamaskin, spille denne vinkelen. Tenk på interessante måter du endre bilder og at konseptet gjelder en enkel og fengende design. Et eksempel på en kreativ og minneverdig logo ville være å plassere fotoutstyr i typografien. Hvis din fotografering venture het "Banjo's Photography", kan du har unraveled film skrive "B" i "Banjo" og en strategisk plasserte kamera linse som "o". En stilisert stykke utstyr med ditt navn på siden eller under bildet kan være en effektiv logodesign. En cartoonish kamera bag med en petite smilende ansikt, en illustrasjon av kameraet med kull og blyant tynn stativ holder firmanavnet er eksempler på hvordan du kan ta designideer fra utstyret ditt arbeid.

Utforme hva du skyte

En fuglen fotograf kan velge en personlig favoritt som logo.

Lag en liste over noen av dine favoritt fag å fotografere. Hvis du hovedsakelig tar bilder av mennesker i portretter, familiesammenkomster eller glamour skudd, tar det i tankene når vi leter etter ideer. Silhuetter av en gruppe mennesker, en stilisert modell i en elegant positur, eller en enkel karikatur av en kjær er effektiv bilder å bruke i en fotograf logo. Naturfotograf kunne velge deres favoritt dyr som en maskot for sin virksomhet. Fotografer som tar på mer kunstneriske prosjekter kan gå for en minimalistisk tilnærming ved hjelp av figurer og skygge for et moderne utseende for sin logo. Natur og landskap fotografer kan innlemme elementer fra deres vanlige emner i sine logoer. Fjellformasjoner, skyskrapere og eksotiske lokalbefolkningen kan være kondensert og stil for en merkbar merkevare. Ta din favoritt-temaer og inkluderer favorittene mest relatable inn din designprosessen.

Universell Logo regler

Uansett hvilken retning velger du å ta fotografering-inspirerte logo, ta hensyn til noen universelle regler for logoen utvikling så hardt arbeid lønner seg. Alltid huske å holde ikonet enkle med få farger. Jo færre farger og mer enkle logo design, jo mer tilpasningsdyktige bildet vil bli for fremtidig bruk. Færre farger vil gjøre logo billigere på løpesedler, visittkort og plakater. En god logo kan skrives ut i svart-hvitt, ser bra ut uansett størrelse oppløsning og inneholder en klar melding om hvem du er og hva du gjør. Bla gjennom en rekke ulike skrifter som er iøynefallende, brukervennlig og som har foretrukket utseendet til å representere deg. Fremfor alt må tekst i logoen være lett å lese og krystallklart. Hold relevant for du og din kunstneriske verk. Ikke har en skremmende flaming hodeskalle som din personlige logo hvis du er en fotograf som spesialiserer seg på barn portretter. Sammenligne dine ideer til en rekke logoer, både kjente og obskure eksempler på profesjonell designideer.