Hva betyr det hvis en Parakeet er roping?

December 3

Hva betyr det hvis en Parakeet er roping?

De er små fugler, men parakeets kan squawk nesten så høyt som deres større pappegøye slektninger. Dessverre snakker de ikke engelsk, slik de er avhengige av deres slag eiere å avgjøre hva de prøver å si. Akkurat som med babyer som ikke kan snakke, kallene, roper og skrik kan vanligvis tyde.

Kaller Flockmates

Parakitter i naturen kaller til deres flockmates i morgen for å fortelle dem det er på tide å våkne opp og den kvelden for å samle alle hjem og signalet er det tid for søvn. Pet parakeets praksis instinktivt denne opptreden for disse tider på dagen. Hvis buret er utenfor eller i et vindu, kan han også ringe ut til fuglene han ser og hører. Dette kallet kan være ganske høyt til tider.

Uttrykke ensomhet

Deres sosiale natur er en av egenskapene som gjør parakeets så elskverdig, og de liker ikke å være alene. En parakeet uten en bur kompis vurderer hans eier å være hans kompis, så når eieren forlater rommet eller flytter ut av syne, parakeet får ensom og noen ganger også skremt. Det er normalt for parakeets å ringe ut i denne situasjonen, og samtaler kan slå til roping hvis ikke besvares raskt. Prøv å ta fuglen-uten hans bur-langs når forlate rommet eller besvare anrop hans slik at han kan fortelle hvor du er til du kommer tilbake.

Stress eller fare

Det er mulig at hans roping betyr han er i trøbbel og han kaller for hjelp. Foten kan bli fanget i et leketøy, en mat rett kan ha falt eller hans stige eller abbor kan har blitt forskyves. Han vil skrike hvis han trenger mat eller vann, eller kanskje selv om det er noe nytt i sitt miljø. Hvis det er en leketøy eller nye bad, for eksempel prøve å innføre den sakte-bare for et par minutter først, og bli med ham som han utforsker det. Kontroller om en bug eller utenfor critter er opprørende ham. Snakke med ham reassuringly kan hjelpe roe ham ned.

Ønsker oppmerksomhet

Hvis årsaken til hans roping ikke tydelig, ønsker han sannsynligvis bare mer oppmerksomhet. Parakitter krever individuell oppmerksomhet hver dag for minst en time, fortrinnsvis mer. De elsker å spille, men ikke alene. Hvis de ikke har bur make, de forventer og trenger deres eiere å leke med dem. Oppmerksomheten har ikke alltid skal spille, men. Parakitter er nysgjerrige og liker å utforske, så ta din fuglen med deg rundt i huset og snakke med ham som du går.

Opptreden modifisering

Den beste måten å stoppe overdreven roping og skrikende er å holde det starter. Hvis han realisere måten å få oppmerksomhet er å skrike, vil han gjøre det, så trikset er å få ham før han skrikene. Kontroller at hans behov oppfylles og han ikke er i fare, og gi ham rikelig med spilletid hver dag. I utgangspunktet er han blir belønnet for ikke hyle ut, og med tålmodighet han får meldingen.