Shower invitasjoner etikette

September 27

Shower invitasjoner etikette

Når du planlegger en slags dusj, fra en baby shower en brude dusj, er det viktig å huske at invitasjonene setter tonen for hendelsestypen du kaster. Enten det er en formell affære, eksklusive lunsj eller selv en uformell Get-sammen, er det etiketteregler og retningslinjer som styrer alle aspekter av shower invitasjoner.

Typer

Dusj invitasjonen bør gjenspeile hvilken type fest du planlegger å kaste. En formell lunsj eller et måltid krever en klassisk invitasjon. Formelle invitasjoner bør inkludere et kort med tilbakemelding for gjester. En dusj invitasjon for en uformell dusj kan være lunefull og lavmælte i sin presentasjon. Et kort med tilbakemelding er ikke nødvendig med denne invitasjonen. "Hvis du planlegger en meget offisiell hvit-tie eller black-tie hendelse, kan godt du bruke tradisjonelle invitasjoner for å la Gjestene vet hvordan formelle saken vil være," sier Carley Rooney, av TheKnot.com, en en bryllup informasjon om området. "Hvis du ikke planlegger å få ganske det synes, skjønt, bør du velge invitasjoner du liker best og som reflekterer din personlighet og bryllup stil."

Betraktninger

Når shower invitasjoner, er det viktig å inkludere alle relevante detaljer om hendelsen, men det bør være noen referanse til en gave registret på faktiske invitasjonen. Har et eget lite kort eller ark som inneholder bare informasjon om der hedersgjesten er registrert. I tillegg bør invitasjonen angi en R.S.V.P. dato som er mer enn to uker før hendelsen.

Temaer

Temaer bør være enkelt å unngå å forårsake forvirring. Inkluder detaljert informasjon om temaet, hvis den finnes. For tema dusj inkluderer med gaver av klær, gjestene av æres størrelse slik at gjester kan gjøre rett kjøp. For en baby shower som involverer be om gjestene å bringe en bok for hedersgjesten, inkludere denne informasjonen direkte i invitasjonen eller til et mindre ark med invitasjonen.

Bekvemmelighet

Selv om det ikke er nødvendig, anbefales det også med kart og/eller veibeskrivelse til arrangementet stedet å gjøre det enklere for gjester å finne veien til fest. I tillegg kan du ta gjestene av æres personlige nettside om dusjen eller deres spesielle arrangement på invitasjonen.

Sende invitasjoner

Etikette tilsier at bare en invitasjon sendes per gjest. Invitasjon til barn under 16 år kan inneholde både barn og foreldre eller verge. Invitasjonene skal sendes fire til seks uker før dusjen slik at gjestene har god tid til å fjerne tidsplanene. Dette gir deg en bedre sjanse til å sikre flere Gjester delta. Plasser teksten er det viktig å merke seg at det er i dårlig smak å sende en bryllup dusj invitasjon til noen som ikke er invitert til bryllupet.