Hvordan kan jeg få notatet fra "White Wolf istapp Creek" pyramide puslespillet?

January 22

"Nancy Drew: White Wolf av istapp Creek" er et eventyr spill for Nintendo Wii og PC. Pyramiden er et puslespill som når ferdig skal vise et notat. For å få notatet, må du løse puslespillet på pyramiden. Puslespillet fungerer som en elementær Rubiks kube, der objektet er å snu hver rute i samme bilde.

Instruksjoner

• Klikk toppen av pyramiden å begynne å løse puslespillet. Du vil se 16 bokser, hver med et bilde av en rev, en vaskebjørn, en elg eller en gris.

• Klikk boksene i den øverste raden til alle viser en vaskebjørn bilde. Arbeid din vei ned puslespillet fra toppen til bunnen til hver inneholder en vaskebjørn. Stor portrett av en vaskebjørn vises nederst på skjermen tennes.

• Klikk boksene i den øverste raden til inneholder en elg. Jobb deg ned til hvert inneholder et bilde av en elg. Etter hvert har en elg vises elg portrettet nederst på skjermen tennes.

• Klikk boksene ligger i hver av de fire hjørnene, og endre dem til ulv ikoner. Boksene i hjørnene endres de tre tilstøtende boksene og må hver boks som inneholder en ulv. Ulv portrettet nederst på skjermen lyset opp vises.

• Klikk boksene på nederste rad til en gris vises. Arbeid deg oppover puslespillet til hver inneholder en gris. Når den siste boksen inneholder en gris, lyser gris portrettet nederst på skjermen opp. Når siste portrettet er tent, Skyv en skjult skuff åpent avslørende pelsjeger Dan's journal.

• Flytt markøren over pelsjeger Dan's journal og trykk "A" til å samle det.