Hvordan holde barna opptatt i løpet av sommerferien

April 13

Sommeren er nær, og det betyr at du kan se frem til ettermiddag ved kysten, turer til lokale badelandet og grilling i bakgården. Hvis du har et barn eller barn, kan det være en utfordring å holde dem opptatt i løpet av sommerferien. Sommerleiren er ofte dyre, og du kan føle mer som en chaueffer enn en mor eller far. Når skole er ute, følger du disse enkle tipsene holde barna glade og beholde din forstand.

Instruksjoner

• Brainstorm. Lag en liste av moro, sommeren aktiviteter som ikke koster en arm og et bein. God sommer pauseaktiviteter inkluderer sykling på lokal park, sommer lesing på det lokale biblioteket og svømming i bassenget hagen.

• Finne noen moms eller pappaer med barna på blokken og Verve hjelpen. Opprette din egen "nabolaget summer camp" og vert morsomme aktiviteter for barn i ulike hus, flere dager i uken. Hvis naboen har et basseng, ta en dag "pool day." Hvis du har en gigantisk kjeller, vert en kunst og håndverk økt i kjelleren. Hvis en nabo har en stor TV-rom, kan de holde en film dag. Være nyskapende.

• Lokale frivillige forskningssentre, som Animal Rescue eller mat banker. Finne ut om de tillater barna å hjelpe og gi din little tikes ned én dag i uken å låne en hånd.

• Holde dem ut av huset. Ja, er det fristende å sitte ungene foran storskjerm, la dem gå til byen med Wii eller X-BOX. Men dagene vil gå raskere hvis de utendørs om sommeren solskinnet.

• Ta dem på en mini biltur. Dra ned til stranden eller finne nærliggende campingplass å stake ut på for helgen. Du vil føle at du gikk bort, selv om du bare kjøre ned blokken.

• Registrere dine barn i sommerleiren. Det er mange rimelige samfunnet leirer som ikke sove-bort leirer. Mange parker og skoler tilby dem daycamp er utrolig populær.

Tips og advarsler

  • Husk at sommerferien er ikke alt om barna. Ta noen "du" tid og liker ikke å måtte ta barna til skolen og fotball trening hver dag.
  • Aldri forlate barnet utenfor unsupervised. Hvis de er pålitelige venner eller slektninger, er en annen historie.