Historiske Tudor hus

August 7

Historiske Tudor hus

Tudor er en arkitektur først funnet på hus i England under tidlig på 1500-tallet etter gotiske perioden. Stilen er mest kjent for funksjoner som høye tak og halv tre rammer. I 1920 og 1930 vokste Tudor stilen i popularitet i USA, fører til begrepet "Tudor Revival."

Opprinnelse

Tudor boliger oppsto i England mellom 1500 og 1575. Dette er kjent som Tudortiden. Samtidig overfor England en stor arkitektonisk transformasjon, bytte mellom de gotiske og Tudor stilene. Dette betydde hjem begynte å komme bort fra emnet fra den kirke-type estetiske av gotiske stil. Tudor stilen er en svært detaljert stil arkitektur som ofte har dekorative skorsteiner. Før denne stilen har hjem vanligvis ikke skorsteiner; men fordi folk begynte å bruke kull i denne tidsperioden, ble skorsteinen opprettet.

Moderne historie

Tudor Revival er en tidsperiode i 1920 og 1930 da Tudor begynte å vokse i popularitet i USA. Disse detaljerte hjem var ofte bygget fordi folk begynte å skaffe penger gjennom stål og tømmer næringer. Boliger bygget i Tudor vekkelse perioden ofte symbolisert rikdom og velstand. De ble ofte bygget i kjøligere klima områder av USA fordi Tudor hjem ofte sette en tung fokus på innendørs leve som peiser.

Egenskaper

Kjennetegn av Tudor boliger er særlig store, dekorative skorsteiner, dekorative entryways og flere taket-topper med meget bratt tak linjene. I tillegg har disse hjemmene vanligvis multipaned Vinduer gruppert i to, tre eller fire. Noen ganger er windows i form av en diamant. Halv tre innramming, eller utsatt tre, er også en fremtredende funksjon i Tudor hjem. Disse husene er vanligvis bygget av stukk, murstein eller skifer.

Berømte Tudor hus

Berømte historiske Tudor hus inkluderer Cowdray House og Edsel og Eleanor Ford House. Cowdray House ligger i Sussex, England. Hjemmet var en gang besøkt av både dronning Elizabeth jeg og kong Henry VIII. Cowdray House består hovedsakelig av ruinene som ble ødelagt av en brann i 1793, men er fortsatt et museum for folk å nyte. Edsel og Eleanor Ford House, ligger i sørøstre Michigan, har 60 rom og ble designet av arkitekten Albert Kahn i 1926. Hjemme, nå også et museum, var eid av president Ford Motor Company.