Hvordan kan resirkulering plast hjelpe?

December 29

Typiske elementer vi resirkulerer (papir, aluminium, glass og plast), plast er den mest kompliserte. Til tross for at det er mange fordeler for gjenvinning av plast og gjøre så hjelper det generelle miljøet.

Deponi plassen

En av de viktigste måtene at gjenvinning av plast hjelper miljøet er at det reduserer mengden avfall som går til fyllplasser. Deponier fyller opp og kostnadene ved avhending fortsetter å stige. Resirkulering 1 tonn plast sparer over 7 kubikk yards deponi plass.

Energisparing

Gjenvinning PET (polyetylentereftalat) sparer plast mye energi. PET angis med numeriske "1" i resirkulering logoen. De fleste vann og drikke flasker er laget med PET, og gjenvinning 1 pund det kan lagre opptil 12 000 BTUs av energi. Lage nye plast produkter fra resirkulert som bruker om lag to tredeler mindre energi.

Drivhusgass reduksjon

Ifølge Earth911 reduserer bruker resirkulert materiale i stedet for virgin råvarer når plastprodukter utslipp av klimagasser.

Nye produkter

Mange nye og mer slitesterk produkter kan være laget av resirkulert plast. I tillegg til å bruke resirkulerte materialer for å lage nye mat og drikke beholdere, kan resirkulert plast brukes til å lage tekstiler, terrassebord, fasader og emballasje.

Arbeidsplasser

Gjenvinning av plast kan også skape arbeidsplasser. Det anslås at seks ganger så mange jobber kan bli skapt av gjenvinning materialer i stedet for å sende dem til en fyllplass.

Finne en gjenvinningsstasjon

For å finne ut hvor du kan resirkulere din plast, klikker du på koblingen Earth911.com i ressurser-delen. Angi "plast" i delen "Hva" og postnummeret ditt i delen "Hvor".