Hvordan å kaste et barns popup telt

October 29

Hvordan å kaste et barns popup telt

Barn kan ha laster moro å spille med popup telt, men når du går for å kaste en opp, være litt vanskelig. Det er typen som folding kart. Det synes at det bør bare kaste opp slik det var før falsing, men dette kan ende opp som vanskelig. Hvis du følger trinnene nedenfor, bør du kunne kaste opp ditt barns telt og det skal bli enklere og lettere med praksis.

Instruksjoner

• Fjerne alle stang rammer. Undersøke innsiden av teltet for å se om det er noen pole rammer. Noen popup telt har polet rammer for ekstra støtte øverst i teltet, og noen popup telt har ikke noen rammer. Ignorer dette trinnet hvis teltet ikke inneholder pole rammer.

• Holde på toppen av teltet med begge hender, forstå to sider av teltet og skyv ene mot motsatt side slik at teltet er nå flat. Med begge hendene på motsatte sider av teltet kjøre hendene ned sidene samtidig som fastsetter teltet på flate foran deg. Bunnen av teltet skal nå være på føttene, og du bør ha noe overflødig telt materiale hengende ut i bunnen av teltet og på en side.

• Løft toppen stykke flat teltet ca 6 inches og så tuck materialet som henger ut i bunnen i teltet. Gjør det samme med materiale henger ut én side av flat teltet, og deretter legge teltet flatt igjen.

• Holde bunnen av teltet mens du forstå toppen av teltet, og trekk deretter toppen av telt ned til midten av flat teltet. Du vil merke at sidene av flat teltet våren opp i en sirkelen på hver side av teltet.

• Forstå sirkelen til venstre og skyv sirkelen ned flatt, mål det mot midten av teltet. Stund fremdeles holder at sirkelen ned flatt med én hånd, bruk den andre hånden til å forstå sirkelen på motsatt side. Skyv den sirkelen ned flatt på den første sirkelen slik at teltet er flatt og i form av en sirkel. Forstå ytterkantene av sirkelen fra motsatt side.

Tips og advarsler

  • Når du har telt i sirkelen, er det viktig ikke å la gå, eller det vil brette automatisk. Du må sikkert kastet opp teltet ved å plassere den i en slags beholder med lokk slik at den ikke kan åpnes igjen eller ved å plassere en tung gjenstand direkte over det å holde det i foldet form.
  • Hvis du nettopp har kjøpt et telt, bør det komme med instruksjoner for å brette den. Du kan også gjøre et søk på Internett etter produsentens nettsted og finne instruksjonene.
  • Hvis du er en visuell eleven, det finnes flere videoer som demonstrerer hvordan å kaste ulike stiler av spille telt. Prøv http://www.playtents.org.uk/folding-a-kids-pop-up-tent.htm.