Hvordan lage en kortstokk dupp?

November 17

Den standard kortstokk er i nærheten brukes av mange amatører og profesjonelle tryllekunstnere. Dette er fordi en kan utføre ulike triks med disse kortene. Ett triks som de fleste enhver kanne gjøre er å gjøre det kort "flyt" i luften. Dette trikset kan se vanskelig når du ser det utført i person. Med de riktige materialene og litt praksis, skjønt, kan du imponere dine venner ved å lage en kortstokk flyte i luften.

Instruksjoner

• Skjær et 2-fot lange stykke tråden. Tråden vil måtte komme fra toppen av din øreflipp bare under din navle, så du må kanskje et lengre stykke tråden avhengig av din størrelse.

• Tape tråden på siden face av kortet. Vil enten magikeren voks eller fjern båndet slik at båndet ikke kan ses. Sørg for å feste tråden i midten av kortet slik at du kan manøvrere kortet når du gjør det "flyt".

• Tape den motsatte enden av tråden til toppen av din øreflipp. Gjør det på baksiden av øreflipp slik tråden og magikeren voks/tape ikke kan ses av publikum.

• Sette din "flytende card" i en kortstokk. Husk å holde kortstokk lenger enn Ben fra deg (lengden av stykke av tråden). Ellers kortet flyttes, dermed ødelegger din knep.

• Hold kortstokk med billedsiden ned. Plasser den andre hånden over kortstokk slik at midten og indeksen fingrene rundt tråden. Du kan også bruke din ring og midten finger hvis du er mer komfortabel med å gjøre. Nonchalant nær to fingrene rundt tråden.

• Kast med hånden oppover med fingrene to vedlagt rundt tråden. Dette får kortet til å "hoppe" ut av dekk. Når den gjør det, fange kortet. Du kan nå plassere kortstokk av til side som du trenger dem lenger.

• Bruk midten og indeksen fingrene på begge hender for å spinne kort med forsiden opp i luften. Når du gjør dette, Lukk to fingrene rundt tråden på samme måte som du gjorde i trinn 5. Samtidig, plass den andre hånden under kortet slik at du kan ta det når det slutter å spinne.

• Øke hånden over kortet (med fingrene rundt tråden) for å gjøre kortet "flyt" høyere. Vrikke fingrene på hånden under kortet og spinne hånden over kortet til artisteri. Husk å spinne hånden som er over kortet i samme retning som kortet er spinning (med eller mot klokken). Ellers kan du avbryte spinning på kortet og ødelegge kunsten.

• Bruke hodet til å gjøre kortet flytte fra side til side. Sakte snu hodet slik at publikum ikke se at det er hodet, ikke hendene, som gjør kortet gå frem og tilbake.

• Ta kortet med begge hender når det begynner å slutte å spinne. Du kan også la kortet kommer til hvile i hånden som er under kortet hvis du ønsker.

Tips og advarsler

  • Pass på å praktisere denne knep flere ganger før du gjør det foran et publikum. Dette er ikke en veldig komplisert magisk triks, men det vil fortsatt ta en nybegynner litt tid å venne seg til slite på tråden og spinning på kortet i luften.