Hvordan lese Bass gitarakkorder av tall

October 8

Bassgitar-spillere spille ikke mye akkorder på sine instrumenter, hovedsakelig fordi tykkelsen på strengene kan forårsake tonen være gjørmete når også mange notater spilles tett sammen. Et annet problem er antall strenger. Med bare fire strenger er det begrenset voicings oppnåelig på bassgitar. Men dette betyr ikke at du ikke kan spille enkle akkord stemmer på bass. Selv om du ikke kan lese musikk, kan du fortsatt lære hvordan å lese bass gitarakkorder av tall med tabulator og diagrammer, som hjelper deg å spille grunnleggende akkord formasjoner på bass.

Instruksjoner

• Undersøke et bass akkord diagram som du kan kjøpe i en musikkbutikk eller finne nettet uten kostnader. I bass dag akkorder er vanligvis skrevet i tallformat og bruke fire horisontale linjer til å representere strengene på bass gitar. Ser ned på tabulatur, representerer linjen nærmeste laveste strengen på bass. En akkord diagram er en annen type bass akkord diagram; den leses loddrett, med lavest strengen på bass representert av linjen til venstre.

• Lese tallene på tabulatur eller diagram linjene som bånd. Nummer 3 skrevet på den fjerde linjen (laveste bass streng) forteller deg spille det tredje båndet på fjerde strengen (en G Merk). Legge til 2 på den tredje strengen (en B Merk) og O i begynnelsen av den andre strengen (en D Merk) for en G store akkord. O i begynnelsen av tabulatur forteller deg å spille den andre strengen "åpne" - uten å plassere noen fingre på bånd. En X skrevet på noen av linjene betyr å dempe som streng eller strenger. En akkord angis når tallene er i tråd med hverandre. Hvis tallene er skrevet etter hverandre, spille notatene individuelt.

• Se tallene i diagrammet bass akkord som representerer riktig fingerplassering. Tallene i tabulatur fortelle du hvilke bånd å spille, men tallene på en akkord diagram er skrevet over bånd, som viser hvor du skal plassere fingrene (hvert tall utgjør en bestemt finger). Fingrene er nummerert 1 til 4, begynner med pekefingeren.