Hvordan du bruker Facebook for å finne singler

September 26

Tabu rundt datingside har borte som online dating nettsteder har dukket opp over hele Internett. Vi har nå religion-basert dating-nettsteder, dating nettsteder etter etnisitet og selv dating nettsteder som finner partnere for millionærer. Online dating kan bli dyrt, men det er håp for de på et budsjett leter etter single. Facebook gir en flott mulighet til å møte nye singler i et lavt trykk miljø. Beste av alt er at det er gratis.

Instruksjoner

• Starte en Facebook-profil hvis du ikke allerede har en. Du trenger en gyldig e-postadresse dette. Fyll ut profilen på en slik måte å gjøre deg attraktiv for det motsatte kjønnet. Laste opp en tiltalende profilbildet.

• Gjør et søk, og se etter noen attraktive ansikter. Hvis noen bilde piques interessen, sende en venneforespørsel. Du kan ha en oppoverbakke kamp på friending komplett fremmede, men det er verdt et forsøk. Du vil trolig ha mer flaks friending venner av venner.

• Send en melding. Selv om den personen ikke godtar forespørselen venn, kan du sende en melding til dem. Vedkommende har alternativet om å svare. Starter en rapport med målet kan lokke vedkommende til å akseptere deg som venn.

• Undersøkelsen siden personen du er interessert i. Den gode tingen om Facebook er at folk legger mye informasjon på sidene sine. Du kan se dine venners bilder, notater eller blogger som forteller deg hva de er interessert i, kontaktinformasjon som telefonnummer og deres sivilstatus. Dersom du er interessert i er enkelt, vet du.

• Chat med dem. I motsetning til dating nettsteder, det er ikke bare gratis å delta Facebook, det er også gratis å chatte. Hvis du ser at du er personen du er interessert i er online på samme tid du er, åpen en kåseri vindu og begynne å chatte. Hvis hun ikke synes å være tilkoblet når du er, dytte henne. Poking er en form av cyber flørting. Selv om du ikke har hatt en sjanse til å snakke med henne, vil hun vet at hun har en beundrer.

Tips og advarsler

  • Se etter noen som ligger nær deg.
  • Overvåke innlegg som personer av motsatt kjønn på veggen som kan deaktivere andre.