Hvor å sikre at myke klør vil passer

March 19

Hvor å sikre at myke klør vil passer

Kattene ripe objekter for å holde sine negler skarpe for jakt. De fleste indoor kattene, imidlertid trenger ikke skarpe negler. Ett alternativ å holde katter fra å ødelegge møbler, vegger og klær er å declaw dem - men det kan være farlig for deres paws. En løsning på dette problemet er myk Paws, et sett med falske klør satt på kjæledyret negler som tillater dem å klore uten skade.

Instruksjoner

Velge riktig størrelse myk Paws

• Veie katten og kjenner sin alder, denne ville hjelpe avgjøre beste størrelse myk paws.

•-Besøk-softpaws.com å finne riktig størrelse for din katten. Velg størrelsen din katten ville nød basert på vekt og alder. Her finner du vekt å være den viktigste variabelen for voksen kattene. For små katter, vil alder være den beste indikatoren.

• Besøk en pet lager eller veterinær som bærer Softpaw produktet for å få hjelp til å velge riktig størrelse. Dette vil hjelpe hvis du ikke klarer å veie din katten hjemme, eller hvis du fortsatt ikke sikker på om størrelsen eller alder.

• Samtale Softpaws kundeservice å få ekspertråd å velge riktig størrelse. De kunne hjelpe deg basert på informasjon du har om din katten som vekt, alder og andre forhold knyttet til kjæledyret klør.

Tips og advarsler

  • Softpaws anbefaler prøver en av klørne på når du mottar dem, uten å bruke limet. Dersom det ikke returnere ubrukte klør og uåpnet lim i en polstret konvolutt.