Bønner å forby skilsmisse

March 14

Alle stater men New York---fra mars 2011---har vedtatt no-fault skilsmisse, som gjør par til å oppløse et ekteskap uten å tilordne skylden til enten partner. Før selvforklarende no-fault skilsmisse, par måtte hevder misbruk, utroskap eller oppgivelse fra ektefelle å få innvilget skilsmisse--- og forhandlingene kan være lang og trukket ut. Om talsmenn laud no-fault skilsmisse speediness og bevaring av hver partner karakter, homo-rettigheter talsmenn har rettet---med satire---for en verden med ingen skilsmisse, og sirkulere Petisjoner håper å provosere debatt.

Forbud skilsmisse i California Opprop

Gay rettigheter talsmenn som motsetning California Proposition 8---som offisielt utpekt ekteskapet som institusjon mellom en mann og en kvinne---sirkulert forbud skilsmisse i California protestskriv som hevdet at skilsmisse blant heteroseksuelle par var en større trussel mot ekteskap enn homofilt ekteskap. Begjæringens uidentifisert skaperen sier at en regjering som forbyr homofile og lesbiske gifte bør også forby heterofile fra å forlate ekteskapkontrakten de angitt. "Turnabout er fair play," underskriftskampanje statene.

Beskytte ekteskapet, beskytte barn, forbyr skilsmisse

FunnyorDie.com kjennetegnet video, "Beskytte ekteskapet, beskytte barn, forby skilsmisse," som viser flere personer---inkludert noen som er homofile, som Bryan Safi, gjeldende TV "som er Gay" segmenter på "InfoMania"---resiterte en underskriftskampanje som sier, ironisk nok, "Vi vil fortsette å feire ekteskapet som unionen av mann og kone ikke som et forhold mellom ' Parti ' og 'Party B.'" men , videoen til slutt avslører dens hovedbudskap, sier at begjæringen svarer---punkt til punkt---til ProtectMarriage.com av kjerne, anti-homo melding, men erstatter anti-homo setninger med anti-heterofile skilsmisse setninger. En kvinne sier, i videoens enden, av forslag 8, som området anti-homofilt ekteskap i stor grad støttes: "Når det gikk, du fortalte en gruppe amerikanere de er annenrangs borgere."

Grunnlovsendring forslag

I 2009, California bosatt John Marcotte som mål å påvirke endring i skilsmisse-ban bevegelse---starter med et rally som tiltrakk 50 personer; bygge en Facebook følgende som hadde mer enn 11.000 fans; og, til slutt, samle underkant 700.000 signaturer nødvendig å sette en grunnlovsendring forbyr skilsmisse på agendaen. Marcotte fokusert dette arbeidet i 2012 California ekteskap Protection Act, et nettsted viet til skilsmisse forbud som inkluderer flere Opprop typer og varer som t-skjorter sprer meldingen.

Unlikelihood effekt

Ingen av USA forbud skilsmisse, og bare noen få land, inkludert Filippinene og Malta, gjøre. Til tross for satirisk noen gay høyre talsmenn--- og Marcottes tilfelle, borderline seriøs push for et forbud---er et forbud mot ekteskap oppløsning usannsynlig.