Hvordan lage en papir håndkle dupp

June 13

Hvordan lage en papir håndkle dupp

Vann partikler tiltrekke seg og holde seg til andre nærliggende vann partikler i alle retninger. Partikler på overflaten av en kropp av vann er bare kunne tiltrekke seg og holde seg til vann partikler under og ved siden av seg. Denne effekten kan vannflaten å handle som om det har en tynn hud. Denne hudens styrke er proporsjonal med det areal - jo større vannet overflate skyves, jo vanskeligere vil det presse tilbake. Du må derfor gjøre den så stor som mulig i orden for den å ta så mye av vannflaten som mulig for at et papirhåndkle å flyte på vannet.

Instruksjoner

• Rive av ett ark med tørkepapir. Plassere arket på en counter toppen eller andre harde overflater. Flat håndkle ut så mye som mulig. Plass paperweights på kantene av håndkle. Kontroller håndkle er helt flat og holdt i posisjon. Vente 24 timer.

• Fyll bøtte med vann. Fjerne paperweights fra papirhåndkle.

• Bringe papirhåndkle til bøtte. Ikke bøy eller kaste håndkleet. Sakte og så forsiktig som mulig hele overflaten av håndkle på overflaten av vannet. "Hud" av vannet blir for stor til å overvinne, og håndkle kan ikke synke.

Tips og advarsler

  • Trykker en annen papirhåndkle og prøve å gjøre det flyte. Legg merke til hva som skjer når arealet avtar med en like vektet ark.