Historien om kunstnernes bårer

June 30

Historien om kunstnernes bårer

Lerret - vanligvis laget av bomull eller en tykkere hamp - er en løs og fleksibelt materiale, kan ikke lerret være malt på uten strekker det. Kunstner må strekke lerret kluten stram over en ramme å skape en flat, fast overflate. Historisk malere brukt hamp eller håndklær, og finne det samme problemet som moderne malere, utviklet metoder for å stramme duken over en ramme å male sin mesterverk.

Lerret historie

Kunstnere kan strekke sine egne lerret eller kjøpe en pre strukket og forberedt.

Lerret ble opprinnelig brukt til skipet seiler, telt, plyndringen og andre dyre. Andre gamle materialer som kunstnere pleide å male på inkluderer malt sengetøy av egypterne, malt tekstiler av pre-colombiansk Sør-amerikanerne og malt silke av kinesisk fra rundt 206 f.Kr.

Lerret paneler

Noen malere nyte strekke sine egne lerret fordi de utvikle nærhet med materialet de vil male.

Vestlige kunstnere begynte å bruke paneler til å legge sine malte kluter over begynnelsen rundt 1500 i Italia og 1600-tallet i Nord-Europa.

Tidlig strekker metoder

Et lerret har støtter, bårer og en innramming struktur; framers kan senere legge til en ytre ramme.

Ifølge J rang Wikipedia artikkelen på visuell kunst og kunstnere, et manuskript (fra April 2010 i Paris, Bibliothèque Nationale) av 1410 bekrefter at engelsk malt på klut på omtrent denne tiden (tidlig 15nde århundre). Etter bløtlegging Lin klut i en løsner tyggis løsning, når materialet, utstrakt kunstneren kluten med hendene, la det flatt på et lag av grovt ullklær absorbert fuktighet, og gikk over det med ren føtter å holde det utstrakt.

Mobilitet

Andrea Mantegna, italienske renessansen maler (1430 - 1506) bemerket at lerret kan være "pakket rundt en stang når flyttes", bemerker en lerret maleri er bærbare natur. Fram til 1600-tallet skildringer av kunstnere på arbeidsplassen ofte viste lerreter pisket midlertidig rammer som de senere fjerner, hengende lerretet som en fri flyt klut, uten bårer de brukte mens maleri.

Religiøse bannere

Rundt 1370 til 1440 e.Kr., kunstnere til Lin eller silke for å opprette religiøse prosesjonskorset bannere. Kunstnere forberedt og malt lerret kluten på midlertidige båre.

Båren, avrundet eller cornered trestykker strukket til hjørnene av rammen - tillatt maler justere pictorial plass i bildet hvis nødvendig. Denne praksisen utviklet seg gradvis til å bli fast lerret støtter og bårer sett på 15- og 16-tallet og i dag.

Betraktninger

I April 2010, kan kunstnere bruke vinklet eller avrundet kant bårer. Ifølge artist forsyning nettsteder og artist erfaring er bårer med avrundede kanter mindre for å lerret klut enn vinklet kant.