Top Gear Bilspill

March 26

Noen serien varte så lenge, eller spawned så mange titler - som "Top Gear" serien av Bilspill. Starten i 1992 med den titulær "Top Gear" for Super Nintendo, har den "Top Gear" racing serien sett over 16 spill utgitt ni forskjellige systemer, inkludert Xbox og PlayStation 2. «Top Gear» serien har også produsert en spinoff-serien, kjent som «Top Gear Rally,» samt frittstående spillet "Top Gear Hyper sykkel.»

Top Gear (SNES)

En av de første gang racing spill utgitt for Super Nintendo Entertainment System, «Top Gear» kom på scenen sent i 1992 og fant spillerne tar rollen som en rallyfører som bare ønsker å være den raskeste føreren i verden. Mens "Top Gear" var en verdig konkurrent til andre fartsfylt racingspill av 16-biters epoken, forseglet det alltid sin plass i historie ved å være det første spillet av denne typen å tilby en multiplayer modus, som tillater to spillere å rase head-to-head i en stil som ville snart bli kopiert av alle andre racingspill å treffe markedet.

Top Gear: Daredevil (PS2)

I et avvik fra typiske temaet serien, "Top Gear: Daredevil" velger eschew ideen om organisert racing - det være seg gateløp eller en mer profesjonell arena - for mynt-samlingen oppdrag og destroyable miljøer. Forsøke å ri bølgen av suksess opprettet nettopp utgitt "Crazy Taxi" spillet, forsøker "Top Gear: Daredevil" å etterligne sa spillets panisk pacing og gal "vi ikke bryr seg hvis du ødelegger det" spille stil. Dessverre, på grunn av en shoddily designet fysikkmotor - som rutinemessig innrømmet du å pløye uhindret gjennom biler, men brakt deg til en død stopp når du treffer et lys post-begrenset spill alternativer og en bildefrekvens som ofte redusert til en gjennomgang, spillet var hamret av kritikere som en subpar "Crazy Taxi" klone, og trakk sterke vurderinger fra hele.

Top Gear: RPM Tuning (originale Xbox)

Det eneste spillet i "Top Gear" serien skal vises på en Microsoft-konsoll, "Top Gear: RPM Tuning" ble møtt med resoundingly dårlige vurderinger på utgivelsen. En svak historie gis til spillere som et oppsett for ulike løp de starter, men tegnene er livløs og kjedelig, og selve historien er convoluted over nesten alt Uwe Boll noensinne produsert. Kritikere også sitert en dårlig fysikkmotor, mangel på annet spill spillmoduser og ikke nok variasjon i tilpasning motoren - tilpasse biler ble det større selger punktet bak "Top Gear: RPM Tuning" markedsføringskampanje.

Top Gear: Downforce (Nintendo DS)

Siste planlagte spillet for "Top Gear" serien ble annonsert sent i 2007 for Nintendo DS. «Top Gear: Downforce, "som antydet på tittelen, vil være det første"topp ned"synspunktet spillet i serien. I skrivingen av denne artikkelen er det ingen kjente utgivelsesdato.