Child varetekt rettigheter for Ontario

July 31

Child varetekt rettigheter for Ontario

Hvis du bor i Ontario og søker en skilsmisse fra din ektefelle, er det viktig å vite dine rettigheter som forelder når det gjelder barnefordelingssaker. Gå over barnet varetekt rettigheter med en advokat vil hjelpe deg og din tidligere ektefelle komme til enighet i beste for dine barn.

Felles foreldreansvar

De fleste Ontario domstolene prøver å tildele foreldre felles varetekt for sine barn ved skilsmisse. Ifølge denne ordningen, begge foreldrene har noe å si i barnets velferd og har betydelig finansiell og følelsesmessig inngang når det gjelder hvor barnet skal gå på skole eller motta medisinsk behandling. Felles foreldreansvar gis må, begge foreldrene bevise at de kan være sivile med hverandre og kan samarbeide fredelig når beslutninger for barnet. I noen tilfeller må foreldrene og dommeren signere en foreldre avtale beskriver rollene til begge foreldrene.

Foreldreretten og tilgang

Når Ontario domstolene gir en forelder sole foreldreretten til barnet, betyr det at denne overordnede er ansvarlig for å gjøre de fleste eller alle av beslutningene om hevingen av barnet. Den andre av foreldrene gis ofte tilgang eller besøk, med barnet. Er tiden som et barn er tillatt å bruke med en forelder; avhengig av omstendighetene, kan et barn tilbringe nesten lik tid med begge foreldrene, selv om bare én overordnet har varetekt eller beslutningsprosessen makt. Ontario dommere prøve å tildele barn så mye besøksrett tid som mulig med noncustodial foreldrene. Imidlertid vil tilgang være begrenset hvis noncustodial foreldrene har en historie med misbruk eller forsømmelse eller ellers har vist seg for å være uegnet i omsorg for barnet.

Barnefordelingssaker og reiser

Hvis foreldre som ikke har foreldreretten til barnet ønsker å ta barnet ut av Canada for ferie eller fridager, krever Ontario courts forelderen foreldreretten gi skriftlig samtykke til noncustodial foreldre. Federal former må fylles ut i dette tilfellet; Hvis omsorg forelder aksepterer å la barnet å reise, må foreldre som søker samtykke mottar en rettskjennelse før barnet ut av Canada.