Hvordan finne et gravsted for en slektning

January 29

Hvordan finne et gravsted for en slektning

Søker etter et gravsted for en slektning er som å finne en nål i en høystakk hvis du bare har et minimum av informasjon. Det finnes verktøy og ressurser for å gjøre den vanskelige oppgaven litt lettere. Postene må du finne en begravelse området er tilgjengelig. du trenger bare riktig informasjon.

Instruksjoner

Ved hjelp av Finn et alvorlig nettsted.

• Søk søk et alvorlig nettsted. Nettstedet er fortsatt et arbeid pågår som det bare er postene i 52 millioner graver. Likevel er dette en god første stopp når du søker etter en begravelse området. Klikk "Søk 52 millioner grav poster" og angi så mye informasjon som mulig om relative. Hvis oppført på nettstedet, skulle kirkegård navnet komme opp.

• Ringe eller gå til kirkegården og snakke til kontoret. De bør ha poster og kart av alle mennesker begravd og kan henvise deg til din relative.

• Søk trygd død. Bruk dette alternativet hvis du har lite informasjon om din relative død. Angi første og siste navnet i feltboksene. Søket vil slå opp viktig informasjon inkludert dato for død, personnummer, siste adressen, og hvilke utstedt dødsattesten.

• En nekrolog søket. Nekrologen inkluderer vanligvis det begravelse området. Du kan søke online nyhetsarkiv eller besøk biblioteket for å søke sine omfattende database av nyheter arkiver.

• Få en kopi av dødsattesten. Du kan få dette gjennom fylket kontoret, eller du kan bruke en tredjepartsleverandør som VitalChek. Dødsattesten vil gi all informasjon du trenger å finne et gravsted for en slektning. Det kan være et tilfelle der relative ble kremert; så dødsattesten vil staten dette. På den annen side, hvis det var en begravelse, vil dødsattesten ha navnet på kirkegården.

• Kontakt kirkegården hvis du finne at din relative hadde en begravelse. Hvis din relative ble begravet, kan du kontakte kirkegården og spørre om gravstedet.