Hvordan fjerne tørr maling fra Glass

January 6

Selv den mest forsiktig maleren kan la striper eller flekker av maling på glassvinduer eller speil. Fjerne tørr maling fra glass, først bestemme, hvis mulig, er hva slags maling det. Akryl eller latex maling må skrapte og deretter vasket med såpe og vann. Oljebasert maling kan være lettere å fjerne hvis du har riktige løsemiddelet. Hvis du er maleren, sjekk baksiden av maling kan for å finne ut hva du trenger å oppløse et bestemt utvalg av maling.

Instruksjoner

Komme i gang

• Skrape så mye tørket malingen av glass som du kan bruke gummihansker og single-edged barberblad. Hvis maling på vindusglass og vinduet kan åpnes, holde bok, avisen pute eller tre mot glasset på side motsatt der du skrape. (Dette vil holde deg fra å bryte vinduet hvis avskraping hånden glipper.)

• Hvis stedene ved vinduskarmen, kjøre barberblad langs ramme hvor den går inn til glass angripe flekker. Denne måten når skraping tørket maling, vil du unngå å fjerne fuger eller maling skal bo på rammen. (Dette er spesielt nyttig når du arbeider med latex maling, som kan holde gummiaktig og løsrive i stykker etter at den har tørket.)

• Holde kniven som nær parallelt med glass som mulig og skyv det langs ytterkanten av flekker eller striper. Målet er ikke å gni så mye som heis maling av glass. Endre blader ofte skraping vanskeligere. Et blad tynn dulls lett i dette arbeidet, og om du arbeider på vinduet eller speil glass, for mye press kan bryte glass.

Etter

• Bruk plast skrubber og enten såpevann eller aktuelle løsemiddel for å gjøre jobben enklere. Skrape til du stopper å få gode resultater og kratt, bruker din vindusrute beskytter puten som da skraping. Alternative scrub og skrapingfør flekker og striper er fjernet.

• For gjenstridig flekker av olje maling, kaste en klut eller papir håndkle i en liten lapp. Dukkert i løsemiddel og bruk maske tape for å fikse det over plagsom stedet. Fjerne etter 10 minutter og tilbake til scrub og skraper.

• Vask renset glass med såpe og vann, og avslutt med glass renhold spray. Såpe og vann vil fjerne løsemidler, et viktig skritt før du legger til flere kjemikalier. Små prikker av gjenværende maling er sannsynlig å popmusikk rett utenfor med en siste flick av din barberblad.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk verktøy merket som maling skraper med bladservere tyngre enn et barberblad. Vekten og den ekstra kraften som er nødvendig å få deres blad under maling kan sette deg i større fare for å bryte glasset. Reservere maskinvare maling skrapere for jobber som kan absorbere vanskeligere innsats uten endring av din blir skadet. Hvis du ikke finner enkelt kanter barberblader, dekk en kant av et tveegget blad med to lag med duct tape - nøye.