Hvordan installere en Seacock med 3M 5200 & ingen festene

October 24

Seacocks er ventiler som åpne eller lukke rør som går gjennom skroget på en båt under vannlinjen. Deres formål er å la vann eller sende den ut. De må monteres sikkert og være vann tett. Hull i skroget på en båt, spesielt de under vannlinjen, må kontrolleres med sterk beslag fungerer trygt. Heldigvis, installere en seacock kan gjøres ved å følge noen enkle trinn.

Instruksjoner

Hvordan installere en Seacock med 3M 5200 Marine Caulk og uten skruer

• Sjekk skroget. Hvis det er en kjerne, må det være fylt med epoxy tyknet med kolloidal silika minst til bredden på flensen. Bruk filler for å rengjøre hull og flens overflater med MEK (metyl etyl keton).

• Bruk 3M 5200 marine caulk flens overflater og skroget rundt hullet. Sett gjennom-skroget passer inn i skroget fra utsiden, og skru på seacock fra innsiden. Stram det nok å presse caulk ut på kantene av innsiden og utsiden flenser. Feilfri av overflødig caulk med mineral ånder.

• La caulk kur for tre til sju dager før bruk. 3 M 5200 marine caulk har utmerket selvklebende egenskaper, bruk av noe som resulterer i faste installasjoner.

Tips og advarsler

  • Installere gjennom skroget tilbehør uten festene anbefales aldri. De bør alltid være boltet på plass. En bedre alternativ å forlate festene er helt å glass bolter på innsiden av skroget som pigger for sikring av seacock.
  • 3 M 5200 marine caulk kan vaskes av med mineral ånder før herding.
  • MEK (metyl etyl keton) er et flyktig, brennbare, organisk løsemiddel. Bruk bare i åpne områder fra antennelseskilder. Løsemiddel bevis hansker og kjemiske vernebriller bør brukes.