Hvordan å sende inn ideer for filmer

November 26

Hvordan å sende inn ideer for filmer

Nesten alle har opplevd at lightning bolt øyeblikk når vi er slått av en historie idé som virker som et perfekt plott for en film. Dessverre for de Hollywood tilkoblinger virker bryte inn i filmen virksomheten en skremmende, hvis ikke umulig, virksomhet.

Bli vellykket i manusskriving virksomheten er ikke lett, selv for talentfulle skribenter. Hvis du har en idé til et filmmanus, det er hva du kan gjøre for å følge drømmen, men det tar en betydelig innsats. I filmen virksomhet slet de fleste "overnight opplevelser" virkelig i årevis perfeksjonere sin kunst, lære virksomheten og tilkoblinger før deres store pauser.

Instruksjoner

• Skrive manus. Kjøttet ut dine ideer ved å skrive dem ned. Hvis du ikke er kjent med manusskriving, finnes det flere nettsteder som vil lede deg gjennom prosessen.

Opprette en disposisjon eller utvikle ideen til et fullt ferdig filmmanus. Ideer alene er ikke copyright beskyttet, men du kan lovlig beskytte ferdig manus registrerer den online med forfatterens Guild av Amerika (WGA).

Når du har skrevet skriptet, Skriv en logline--en fengende, en setning sammendrag av historien som vil bli et viktig markedsføringsverktøy når det blir tid å kaste manus.

• Forskning manusskriving industrien. Lære om virksomheten ved å lese filmen industri publikasjoner som utvalg, eller plukke opp manusskriving blader å utdanne deg selv. Hvis du bor i en by som er vert for filmfestivaler, delta på så mange hendelser som du kan, til nettverk med mennesker arbeider aktivt i feltet. Jo mer du vet om virksomheten, jo bedre sjansene for å bli tatt på alvor.

• Skrive og sende ut spørringen bokstaver. Sende dem til selskaper som spesialiserer seg i din valgte sjangeren, som komedie, action-eventyr eller skrekk. Målretting produksjonsselskaper eller etater som passer best til filmen ideen vil spare deg tid og krefter. Sende produsent en spørring bokstav. Dette er et kort notat som introduserer henne til prosjektet. Inkluderer din logline og nevne noen tidligere film virksomhet eller skriveerfaring du har. Ta med avsenderadressen, og tilbyr å sende hele manuset snarest produsent svarer med interesse.