Kjennetegner digitalkameraer

September 7

Kjennetegner digitalkameraer

Tar og utvikle bilder har aldri vært enklere. Med et digitalt kamera, kan både amatører og profesjonelle fotografen raskt ta bilder som lett kan vises og redigeres uten et mørkerom. I motsetning til filmkameraer gamle, digitalkameraer fange og lagre bilder i kameraets minne eller disk. Bilder kan deretter overføres til en datamaskin og skrives ut eller vises i digitalt format. Til tross for enkelhet av ny teknologi er det fortsatt flere faktorer man bør vurdere når du kjøper et digitalkamera. Disse inkluderer eksponering, minnekort, piksler, LCD seere, zoom og opptaksprogrammer.

Eksponering

Eksponering refererer til hvor lenge kameraet nedleggelse forblir åpen å få lys og ta bilder. Det kan avgjøre ting som oppløsning eller graden av kontrast i bilder.

Avsøring måter i de fleste digitale kameraer har både automatiske og manuelle innstillinger. Kjøpe et digitalt kamera med mer eller mindre kontroll av eksponering, avhenger av dine behov.

Mer kontroll over eksponering lar deg fange det vanskeligere å skyte, som uklare aksjonen eller subtile lys. Mindre kontroll fortsatt produsere kvalitet bilder siden digitalkameraer automatisk kompensere for negative variabler i skyting.

Minnekort

Minnekort brukerne digitalkamera kan ta og lagre mange flere bilder enn en filmrull noensinne kunne. Kortene kan plasseres i riktige stasjonen eller lastet opp til datamaskinen via det digitale kameraet plug-in USB-ledningen. Kort varierer i lagringskapasitet, med noen stand til å holde tusenvis av bilder.

Piksler

Begrepet piksel er forkortelse for bildet. Piksler er som stykker eller elementer av en gåte, som kommer sammen for å danne et bilde på en visuell fremstilling enhet som en datamaskin. De vises som små kvadrater av farge og intensitet. Flere pixel kapasiteten en kameraet har, jo bedre oppløsning bilder. Ifølge Alabama læring utveksling angir"totale pikslers oppløsning av et bilde maksimumsstørrelsen på en god papirkopi som kan gjøres ved hjelp av filen."

Bob Atkins, fra Photo.net føles som, "for amatør fotograf, en grunnleggende digital kameraet med en mega-pikselantall på 4-5 millioner piksler er ideelt for å gjøre 8" x 10" bilder." Men hvis målet ditt er å dele bilder online, da en 2 til 3 millioner pixel kamera er tilstrekkelig.

LCD seere

LCD-skjermer, eller liquid crystal display, tillate digitalkamera brukeren får en idé om hvordan bildet vil se ut før du tar bildet. LCD-skjermen er en skjerm som viser hva kameraet har utsikt over bilderammen. Dette tillater brukere å få en idé om sammensetningen før du tar bildet. Noen LCD er små og ikke så nøyaktig, mens andre er store og har søkere å bistå i å arrangere Foto sammensetning. Gjennom LCD kan brukere gå til menymodus for å endre alle aspekter av kamera samt vise lagrede bilder.

Zoom

Alt etter PC verden er"å ha en kraftig optisk zoomobjektiv viktigere enn høyere oppløsning, fordi flere detaljer fås i zoom og krever mindre bildepunkter representerer klart." Hvis målet ditt er å fotografere fjernt fag, er kraftigere optisk zoom hett tips. Men til amatør fotografer kan har en super teleskopisk zoom ikke være nødvendig. Grunnleggende digitale kameraer er tyngre på oppløsning og tilbyr ikke mye i veien for optisk zoom, men likevel produsere høy kvalitetsbilder av fag i langt helt fint.

Opptaksprogrammer

Digitale kameraer har tatt gjetting ut av skyting perfekte bilder med automatisk opptaksprogrammer som justerer kamerafunksjoner for å passe bestemt scenen. Digicam hjelp split er de automatiske funksjonene i tre moduser. "Først er Auto/enkel, som er helautomatisk kamerakontrollene innstillingene. Intelligent/Auto er en annen, der kameraet tilpasser driften til scenen blir fotografert. Programmet PE kombinerer kontroll av både brukeren og kameraet å ta bilder."

Digital enkelt linsen refleks (DSLR) kameraer også tilby automatisk skyting valgmulighetene, men er vanligvis brukt av profesjonelle fotografer som ikke la utfallet av sine bilder til automatisk innfall av kameraet. Ashley Craig, Professor of Photography på Miami International University of Art and Design sier at et DSLR-kamera "som en gammel skole filmkamera men digital. Du har full manuell kontroll."