Hva er god familie Wii spill?

November 16

Med introduksjonen i 2006 revolusjonert Nintendo Wii spill system industrien, med sine interaktive, bevegelsessensor kontrollere og andre avanserte funksjoner og funksjoner. Interaktiv gaming systemet har etablert popularitet med brukere av alle generasjoner og redefinert familie spillet netter som en gang besto av tradisjonelle styret og kortspill.

Kroppen

Den største uavgjort til Wii over andre spillsystemer er bevegelsessensor kontrollerne som oppfordrer brukere til å gå av sofaen og spille spill. Forvandle din stue til et fritidssenter med en bowlingbane, tennisbane, golfbane og baseball-feltet med uten tvil den mest populære Wii spillet, "Wii Sports," som følger med de fleste konsollen pakker. Sport og spill plass til flere spillere, fremme god helse og opprette vennlig konkurranser. "Mario & Sonic i de olympiske lekene" bringer sammen to av Nintendo's mest populære tegn for Olympiske konkurranser for opptil fire spillere samtidig i hendelser som bueskyting, gymnastikk og skeet skyting. Konkurranse overflod i "Wii Sports Resort," et spill for opptil fire spillere samtidig fekting, surfboarding og platen kaste.

Sinn

Masse tankene boggling hjernetrimmere og trivia-spill for Nintendo Wii har hele familien konkurrerer om tittelen på huset brainiac. "Store hjernen Academy: Wii grad" vert en underholdende rekke flerspillerspill utfordrende minne, analyse, matematikk, visuell anerkjennelse og rask tenkning. "Smarty Pants" er et spørrespill at brukerne kan justere vanskelighetsgraden basert på alder, slik at eldre og yngre spillere å konkurrere på samme tid.

Sjel

Få ut din indre rockestjerne eller utfordre barna å se som kan mestre en legendariske gitarsolo "Rock Band" og "Guitar Hero", to av Wii mest populære og engasjerende musikktema spill for multiplayer moro. "Bare dans" vil ha alle lo som fire på tid forsøk på å etterligne dansetrinn av noen av de mest populære pop og rockelåter. «Mario Party 8" kombinerer brettspill-stil spille, inkludert rulle en terning og fremover, med interaktive mini-spill som bowling og balansering.