Hvordan å få folk til å henge ut

November 12

Hvordan få folk til å henge ut. Å få venner kommer lett for noen mennesker, men du kan ikke være en av dem. Du møte folk og hjertelig, men det er vanskelig å ta forholdet forbi hvilket "vennlig bekjentskap". Lære å gjøre virkelige venner og få folk til å henge med deg.

Instruksjoner

• Planlegge en hendelse. Hvis du ønsker å henge ut med deg, ha en grunn til å komme sammen. Organisere et middagsselskap, en Bursdagsfeiring eller enda et fellesskap tjeneste prosjekt for en verdig sak. Finne folk med samme interesser som er interessert i hva du planlegger. Gjøre alle riktig ordninger for mat og underholdning og få ordet ut.

• Ære invitasjoner. Hvis folk inviterer deg til funksjoner, møte dem når det er mulig. Hvis du ønsker å henge ut med deg, gjøre deg sosialt tilgjengelig. Jo mer setter du deg der ute, mer sosiale mulighetene du oppretter selv. Vises på andres funksjoner, og de er sannsynlig å gjengjelde tjenesten.

• Bo på lokale arrangementer. Hvis du ønsker folk å henge ut med deg, vet du hva som skjer i din kommune. Har billetter til de hotteste konserten i byen eller seter for lokale hockey spillet på fredag kveld. Hold travle og aktive i samfunnet arrangementer og alltid har noen ekstra billetter på hånden.

• Gjør din sted mer innbydende. Har mye å gjøre på din pad. Investere i et biljardbord, et sett med piler eller selv en badestamp hvis du har penger. Hvis du ønsker å henge ut med deg, gjør ditt hjem "hot spot" ved å ha massevis av ting å gjøre.

• Være personen som alle ønsker å være rundt. Få folk til å henge med deg ved å være ekstremt likable. Være fleksibelt og åpent sinn. Har toleranse for andres feil. Hvordan å ta en spøk, og lære å le av deg selv. Flytte fokuset fra deg og interesse for andre. Bidra til samtaler og bo stede. Folk varsel og finner det tiltalende.

Tips og advarsler

  • Ikke bry folk om henger med deg. Utvide invitasjonen en gang og vente på deres svar. Hvis svaret er "Nei", gå videre. Tigging er skjemmende.