DIY vindturbiner & solcellepaneler

December 2

I moderne historie, mer enn noensinne, har behov for alternativ energi blitt en avgjørende spørsmålet. I løpet av de siste tiårene spesielt, er erstatte drivstoff kilder med ulike former for alternativ energi like et ansvar for regjeringer og enkeltpersoner. Hvis du vil hjelpe miljøet og kutt strømregningen samtidig, er slå til vindkraft og solenergi et godt valg. Heldigvis er gjør vindturbiner og solcellepaneler for de alternative måtene å levere energi en relativt lett, men enda viktigere, en svært givende aktivitet også.

Instruksjoner

DIY vindturbiner

• Velg kniver for din vindmølle. Det finnes noen måter å lage din egen vinden bladene. Du kan skjære dem fra tre trestykker, kjøpe metallplater og skjær dem i tre trekantfigurer eller skåret en vanlig 8-tommers plastrør diagonalt. Den siste løsningen er den enkleste og sikreste. Treskjæring vanligvis nødvendig mye dyktighet og tid. Og metall kniver kan bli en fare i sterk vind.

• Skjær en 35 - til 40-tommers lang PVC pipe i tre deler. En PVC pipe er en termoplastisk pipe. Sammenlignet med metallrør, er det motstandsdyktig mot korrosjon og kjemikalier. Holder røret vertikalt, del sirkelen i tre vinkler. Lage to av dem 150 grader og tredje 60 grader. Denne flekker angir retningen på linjene du skal kutte røret på. Bruke en markør for å trekke linjer så kan du klippe riktig og nøyaktig. Kuttet plastrør Zakopanes, etter linjene og bruke en sirkelsag.

• Forme og jevne ut kantene av plast bladene. Først forme dem til en omtrent trekantet figur med en hånd så. Deretter kantutjevning med finkornet sandpapir.

• Gjør et knutepunkt for bladene skal knyttes til. Kjøpe en runde arbor med en ½-tommers aksel og bore seks hull i den med en makt drill. Hullene skal være i par, hver to en tomme fra hverandre og plassert på en linje som deler sirkelen i tre like deler. Betyr vinkelen mellom hvert av de bør være 120 grader.

• Fest av bladene på huben med gjennom hull du boret. Hvert blad skal være tilknyttet godt og sikkert med to skruer.

• Lage en liten plattform for generator motor med en to til tre - fot lang square stål rør, PVC-rør og en. Denne delen vil bli plassert bak bladene og ville ligne en flyet halen på baksiden med en motor på forsiden, bak bladene. Bruke en 30-volts generator motor og plassere den i en PVC-rør. Sørg for at motoren er godt festet først plastdekselet og deretter stålrør, med skruer og bånd. Skjær stål arket i en figur for hale og fest den til baksiden av stålrør med skruer. Til slutt Plasser en etasje flens like bak motoren og på undersiden av stål rør. Fest den med skruer og stramme seg fast. Dette vil være toppen av tårnet struktur.

• Gjør et tårn for din vindmølle. Det er ingen strenge regler angående dette elementet av samlingen for vind-turbin. Det er imidlertid best å komponere en struktur fra metall pipe deler. Kontroller at strukturen er stabil og høy nok. Første bygge en base i form av bokstaven "H" og deretter legge selve tårnet i midten av basen. Bruk rørkoblinger, albuer å koble delene rør sammen og danner et tårn. Hvis du vil plassere din vindmøllen på taket eller en antenne pole, trenger du ikke å bygge egen støtte struktur.

• Koble hub av bladene på forsiden av generator-motor med seks skruene.

• Koble en 12-volts batteri til generator motoren. Du må koble ledningene fra generator motoren til ledningene fra batteriet. Pass på å holde batteriet dekkes. Det er best å plassere den i en plast badekar med separat lokk.

DIY solpaneler

• Gjøre en tre base for hjemmelaget solpanel. Du kan bruke alt fra en fibertre kryssfiner ark. Bruke en 22½-av-45¾-tommers tre panel og sted tynne planker på alle fire kanter og gjennom midten. Det endelige produktet burde ligne to forskjellige felt med dimensjoner på ca 20¾-av-21¾ inches. Bruk en sirkelsag for å klippe panelet og plankene og en hammer til spiker dem sammen.

• Kjøp 36 mono Krystalinsk solceller og legge dem ansiktet ned i seks rader på veden panel. Vanligvis er celler solgt med loddetinn, fluks og faner, gjør en praktisk monteringssett.

• Loddetinn cellene sammen, en etter en i en rad med en lodding pistol. Start fra cellen i øvre venstre hjørne av panelet og slutt på cellen i nedre venstre hjørne. Koble og loddetinn cellene ved å bruke ulike kobber ledninger for negative og positive Polen.

• Sette en dråpe av silikon caulk på baksiden av hver celle, rett i midten. I stedet for silikon caulk, kan du bruke andre varmebestandig lim..

• Plasser solcellene på tre basen og presse dem så silikon festes hver og en til tre. Ordne oppsettet du planlagt, men Kontroller at cellene som tett og tett som mulig.

• Bore et hull i bunnen av en treplate base. Sette ledningene fra solceller matrisen gjennom hullet og lukke hullet trygt med silikon caulk.

• Montere en plexiglass ark samme størrelse som tre base på cellene. Sikre plexiglass i stedet ved å bore hull i tre planke grensene for skruer og deretter stramme dem godt.

• Lodding diode og elektriske kontakten til ledningene som kommer gjennom hullet i panelet.

• Gjennomfører ny hjemmelaget solpanel ved PhotoFrame utsettes for direkte sollys og lese voltmeter knyttet til den. En gjennomsnittlig lesing bør være mellom 15 og 20 volt.

Tips og advarsler

  • Når utformingen eller utskjæring bladene for din vindmølle, kan du prøve forskjellige bredder. Noen ganger tynn blader fungerer bedre og høste mer energi enn bredt.
  • For tre panel, kan for ikke å få en tung solcellepanel, du bruke enkle kryssfiner ark.
  • Vær svært forsiktig når du bruker elektroverktøy som øvelser og kraftig verktøy som hånd sager og barberblad. Alltid være forsiktig og Bruk verneutstyr.