Hvordan diagnostisere ryggmargsbrokk

April 28

Hvordan diagnostisere ryggmargsbrokk

Ryggmargsbrokk er en fødsel defekt der den medfødte, som huser ryggmargen, ikke fullt utviklet. Dette fører til en del av ryggmarg til stikker ut gjennom den medfødte åpning. Barnet lider nervesystemet skade som fører til lammelse deretter. Leger kan diagnostisere ryggmargsbrokk før fødselen, som øker barnets sjansene for overlevelse.

Instruksjoner

• Diagnostisere ryggmargsbrokk prenatally gjennom blodprøver eller ultralyd. Blodprøver kan gjenkjenne et bestemt protein, som finnes i store mengder når det er ryggmargsbrokk, og ultralyd kan noen ganger se en fremstående ryggmargen. Ikke alle ryggmargsbrokk tilfeller kan oppdages prenatally.

• Varsel hvis det er noen utspring på nyfødtes ryggraden. Leger kan oppdage mange tilfeller av ryggmargsbrokk rett etter fødselen.

• Undersøke på barnets ryggraden for gropene eller nupper. Milde tilfeller av ryggmargsbrokk kan ikke diagnostiseres til barnet er eldre. Noen milde tilfeller kan aldri bli fanget, hvis barn aldri føre nevrologiske symptomer. Men det aldri er vondt for å sjekke tidlig i utviklingen.

• Spore på barnets utvikling å se hvis han holder med de forventede utviklingsmessige milepælene. Diskutere eventuelle områder i sen utvikling med legen din. Tidligere en medisinsk faglig kan diagnostisere ryggmargsbrokk, jo lettere er det å starte vellykket behandling.

• Be som røntgenstråler hvis du mistenker at barnet har ryggmargsbrokk. Røntgenbilder kan oppdage noen milde tilfeller av ryggmargsbrokk som ikke kan diagnostiseres prenatally.