Hvordan å identifisere Limousin storfe

March 12

Limousin storfe ble kalt for området der de oppsto i Frankrike. Naturen det er ulendte og steinete med et variert klima. Disse storfe ble brukt som beistet av lasten og deres kjøtt, og ble valgt for deres størrelse og hardførhet. Disse storfe gjøre godt i de fleste områder av verden, så her er hvordan å identifisere dem.

Instruksjoner

• Se etter en gyllen rød farge på en purebred Limousin, med lysere farge rundt nesen, øynene og rundt deres midsections. Det vil bli kort og krøllete vinteren og glatt sommeren.

• Se for horn på kort, bred hoder, fordi Limousin storfe ikke naturlig hornless. Noen har trolig vært dehorned, men de fleste Limousin okser og noen kyr har horn.

• Merk at de er vanligvis medium fylde og frisk muskelen. De er massiv i front med en middels skulder hump og store bakparti, men smale gjennom flanke området, gi en nesten klemt utseendet. Gjennomsnittlig Limousin hunnene veier ca 1400 lbs. og hanndyr kanne veie rundt massevis.

• Identifisere Limousin storfe milde natur mest. Siden 1998 har de blitt bred for en bedre temperament enn det som kreves av harde miljøet opprinnelse i Sør-Frankrike, med flotte resultater.