Om Lions

September 3

Om Lions

Befolkningen lion har raskt gått, særlig over de siste tiårene. Disse stor katt rovdyr er en viktig del av næringskjeden, og det ville være en skam hvis de skulle dø. Det er fordi deres truet status, samt bare sin naturlige skjønnhet, at det er viktig at folk utdanne seg om disse vakre pattedyr.

Familie

Lions bor i grupper kjent som stolt består av 3 menn og et dusin kvinner og løven unger, hvis stolthet har noen. Kvinnene i en stolthet, er vanligvis relatert og kvinnelige løveunger blir vanligvis stolthet de er født i. Mannlige løveunger, men la generelt stolthet de er født på seksuell modenhet, og deretter ta over en eksisterende stolthet med overveldende den stolthet mannlige lederen. I stolthet er det jobben av mannlige løven å forsvare stolthets torv. En stolthet kvinner er vanligvis ansvarlig for jakt slik at stolthet kan spise, gjør dette ved å arbeide sammen.

Geografi

I dag finnes lions i Afrika på savannen gresslettene. Et par hundre lions bor i Gir Forest, i India. Tidligere finner lions i Afrika i tillegg til deler av Europa og Asia. Løver kan også finnes i dyreparker, der de er brakt for pedagogiske formål, og de kan også være bred i forsøk på å øke befolkningen lion.

Funksjoner

Lions har kraftige kjever, sterke bein og enorme hjørnetann tenner, alle hjelpe dem å fange og drepe deres byttedyr. Løveunger er født med mørkere brune flekker på kroppen som visne idet de modne. Løvens kroppen er høyeste på sine skuldre og bakkene ned litt mot halen, som har en dusk av svart pels på slutten. Mannlige løver kan være preget av sin store manke, og manen kan vanligvis brukes til å fortelle hvor sunt en løve. Dypere fargen manke, og Dess tykkere det er, sunnere løven er generelt.

Jakt

Løvene er rovdyr eller kjøtt etere. De foretrekker store pattedyr som GNU, sebra og bøffel. Lions drepe byttedyra ved første stalking, få som nær det som de kan, angripe den. Løvene er generelt langsommere enn deres byttedyr og kan kjøres for lenge, slik at de får tett på de kan angripe og arbeid i grupper å nedlegge dyr.

Mating

Når en kvinnelig løve i varme, kan hun kompis med flere partnere, mating med hver partner 20 til 40 ganger om dagen, noen ganger for dager om gangen. Lion svangerskapet varer rundt 110 dager, etter som føder løvinne 1 til 4 løveunger. Løvinne føder ungene fra resten av stolthet, bor alene med hennes unger før de er en 1 1/2 til 2 måneder gammel.