Hvordan spille tema sanger

April 23

Tema sanger, er enten fra din favoritt TV-show eller den nyeste populære filmen, en del av populærkulturen. Det er flere måter å lære å spille disse musikkstykker på instrumenter i ditt eget hjem, noen mer utfordrende enn andre. Den enkleste og mest vanlige måten å lære dine favorittsanger er å finne notene for dem. Notene skrives av en utgiver, og er vanligvis tilgjengelig for kjøp som en enkelt sang eller som en del av et tema songbook. Begge versjoner inneholder vanligvis de utskrevne notatene for akkompagnement og melodi, samt tekster eller ord, til sangen.

Instruksjoner

• Finn musikk til sangene du er interessert i lener seg å spille. Dette kan gjøres på flere måter. En av de mest effektive måtene er å besøke din lokale bibliotek og søke deres musikalske score. Du kan også vurdere å kjøpe en bok om en musikkbutikk som spesialiserer seg i å selge score og piano/vokal sangbøker, eller direkte fra en utgiver, som gjøres enkelt online.

• Les instruksjonene i musikken, som tid og nøkkelen signaturer, viktige endringer, gjentar og tempi markeringer. Tempi er flertall av "tempo", eller hastigheten som at musikken skal spilles, som kan variere i sammensetningen. Disse instruksjonene er "veikartet" å spille musikken nøyaktig.

• Praksis treble nøkkel linjen, vanligvis for høyre, flere ganger på egen hånd. Ta hensyn til rytmer eller fingeren mønstre som er spesielt vanskelig for deg, og tillater deg å praktisere disse passasjene flere ganger til du føler deg komfortabel med dem. Gjenta denne prosessen separat for venstre eller basslinje.

• Spille både deler, høyre og venstre (melodi og akkompagnement linjer) sammen. Prøv dette sakte i begynnelsen av hensyn til nøyaktighet, og gradvis øke hastigheten til riktig tempo.

• Hum melodien som du spiller. Dette vil hjelpe deg bli vant til denne ekstra lag av musikk. Når du kan trygt spille piano mens du nynne, kan du prøve å synge de faktiske ordene.

Tips og advarsler

  • Bruk en metronom for å holde en stødig rytme som du øver på sang (er).