Hvorfor har flere kvinner saker og åpne ekteskap?

April 30

Den nøyaktige årsaken til hvorfor flere kvinner har saker og åpne ekteskap er ukjent. Det antas at årsaken til fenomenet er en samfunnsmessig holdning endring i måten utenomekteskapelige forhold er sett. En studie utført ved University of Washington's David Atkins, angir imidlertid at antall kvinner som har utenomekteskapelige affærer økte med 45 prosent mellom årene 1991 og 2006 mens 90 prosent av USA tenker alle utenomekteskapelige affærer er umoralsk. Problemet klart ligger andre steder.

Muligheten

Ex-ekteskap rådgiveren Diane Sollee, grunnleggeren av "Smart ekteskap" mener at de fleste tilfeller av utroskap er et spørsmål om muligheten. I en moderne verden øker mulighetene har saker og åpne ekteskap. Kvinner finner det nå enklere enn noensinne å nå ut til andre menn og kvinner over Internett. Det er også mange nettsteder tilgjengelig for å hjelpe ektefeller jukse. Resultatet av denne økte muligheten er en affære eller diskusjoner i et åpent ekteskap. Oftest for kvinner anses men Internett saker emosjonelle saker. Disse emosjonelle saker antas å åpne dørene til en fysisk affære eller åpent ekteskap.

Vaner

Vaner før et ekteskap kan noen ganger påvirke sannsynligheten for kvinner som har saker eller åpne ekteskap. Nylig har en trend av "venner med fordeler" dukket opp. Med kvinner spesielt holdes disse vennskapene i ekteskap minus fordelene. Men siden barrierer er ikke lenger opp med denne vennen, er det ikke uvanlig for en kvinne å senere skli inn et seksuelt forhold med at vennen igjen. Andre vaner som tar på flere partnere før ekteskap kan også påvirke om en kvinne er sannsynlig å ha en affære eller åpent ekteskap. Men er studier på spørsmålet om promiskuitet før ekteskapet under ild som partisk kontoer av virkeligheten.

Finne far

Etter å ha studert vaner av kvinner i over 48 land over hele verden, mener Dr. David Schmitt fra Bradley University at fleste kvinner som cheat i begynnelsen av tredveårene er, på en måte, søker etter en akseptabel far. Det er foreslått at kvinner i begynnelsen av tredveårene begynner å føle deres biologiske klokker tikker. Dette er del på grunn av biologi av redusert reproduktive evner og del sosiale stigma av alder og skjønnhet som synes å øke årlig. Derfor vil en gift kvinne noen ganger søker en mann hun ser som en egnet far forhold til ektefelle hun valgte i slutten av tenårene eller begynnelsen av tyveårene som hun valgte basert på tiltrekning og likability alene.

Biseksualitet

Med en økt aksept av homoseksualitet i samfunnet føler mange kvinner myndighet til å handle på sine bifil fantasier. Vanligvis resulterer dette i saker med andre kvinner.

Økt personvern

Så sent som i midten av 1990-tallet, kvinner funnet det vanskelig å holde kommunikasjonslinjene åpne med noen utenomekteskapelige partnere. Med den økte populariteten til mobiltelefoner og e-post er det nå enklere enn noensinne å holde en affære hemmelighet. Disse teknologiene gjør det også enklere å godta et åpent ekteskap siden sjalusi problemene er unngås hvis ektefelles partnere holdes hemmelig.