Hvordan å spille Super Mario Galaxy på Wii

September 10

Super Mario Galaxy er et 3D-plattform-spill som er laget spesielt for Nintendo Wii. Kontrollene for spillet ble laget for bruk med Wii remote og nunchuk, men du kan også bruke samt klassiske spillkontrolleren. Poenget med spillet er å spille som Mario, som er på oppdrag for å redde prinsessen fra en ond dinosaur navnet Bowser. Underveis vil figuren din reise gjennom forskjellige galakser og planeter, samle stjerner og mynter.

Instruksjoner

• Super Mario Galaxy spillet inn Wii. Velg spillet fra den øverste boksen på menyskjermen ved å trykke på "A"-knappen. Trykk "A" og "B" samtidig etter i Wii sikkerhet popup-skjermbildet vises.

• Velg en planet ved å flytte din Wii remote venstre eller høyre og deretter trykke på "A"-knappen.

• Velg et ikon for lagre spillet og flytte over alternativet "Spille denne filen" og trykk på "A"-knappen.

• Bruk bevegelse og knapper på nunchuk styre Mario gjennom spillet. Trykk "A" for å hoppe, riste Wii remote spinn, trykk "Z" crouch, trykk "Z" å dykke inn i vann og hold "A"-knappen å svømme raskt i vannet.

• Svinge Wii ekstern i en slynge Star å innlede Mario i et langt stykke og mål på Pull Star med Wii Fjern, trykke på "A" knappen for å trekke Mario inn stjernen. Trykk "Z" koble Mario fra stjernen.

• Gjøre en homing angrep av gjør en spinn luften og trykk umiddelbart på "Z"-knappen for å treffe alle mål.

• Kjempe Bowser på slutten av hver lever eller galaksen, fortsette til den neste. Den beste måten å beseire Bowser er ved å ha muligheten til å fly, bruker objekter rundt deg, og ved hjelp av transformasjoner som du har fått. Transformere til Rainbow Mario vil gjøre deg uovervinnelig. Bee Mario lar deg fly og klatre honeycomb vegger. Boo Mario lar deg fly og riste Wii remote som Boo Mario vil gjøre du gjennomsiktig. Is Mario kan gå på vannet og hoppe gjennom fosser. Brann Mario kan skyte brann når du riste Wii remote.

• Samle seks livet sopp og livet Shroom før kjemper Bowser for siste gang. Når du er på sfæren med planter, spinn på Bowser når han er på ryggen. Du blir deretter på en stein. Skjule bak plantene når Bowser puster ild. Hit Bowser med anlegget når han ruller mot deg. Da treffe Bowser bak når han s pounding å endelig slå ham.

Tips og advarsler

  • Prøv å samle alle 120 stjerner i spillet for å låse opp Luigi som en spillbar figur. Tilbake tidligere galakser søke etter stjerner som du kanskje har savnet. Hvis du har problemer med et nivå eller sjefen, bruke en gjennomgang som en guide (se referanser).