Hvor å opphøre hundene ødelegge huset mens du er borte

November 20

Hvor å opphøre hundene ødelegge huset mens du er borte

En hunden er en kløv som liker å sosialisere. Når du forlater ham hjem alene, angst, kan kjedsomhet og oppdemmet energi få bedre av ham. Han kan starte opptrer opp og grave, ødelegge og tygge på husholdningsartikler. Skjenn og straffe din hunden når skaden er gjort vil ikke fikse sin oppførsel og forverre selv det. I stedet finne ut hva utløser Skadepotensial og ta skritt for å rette den.

Separasjonsangst

Hvis din destruktive hunden klynke og skritt når du er ferd med å forlate, kan han lider atskillelse engstelse. Selv om alvorlige tilfeller kan krever profesjonell hjelp, kan det hende du kan rette mild sakene selv. Fortelle din hunden å bo, gi ham en leketøy og late du forlater. Gå inn på badet og låse døren. Vent noen sekunder, og deretter åpne døren og belønne din hunden for god oppførsel. Sakte øke varigheten til fravær og begynne å bruke inngangsdøren. Når din hunden er i stand til å oppføre seg i 90 minutter, er han mest sannsynlig klare å være alene i åtte timer.

Trening og underholdning

Mangel på mental og fysisk stimulering kan utløse dårlig opptreden inne din hunden. Din pet ledsager har overflødig energi som han prøver å brenne. Hvis du vil lagre din møbler, gå din pet kameraten før du forlater huset. Spill som tug-of-war og hente, praksis lydighet eller ta ham med på din joggetur. Trette ham ut slik at når du går, han vil heller ta en lur enn rive opp huset. Også gi hunden leker så han har noe å leke med mens han venter på avkastningen.

Confinement

Kasse trening hunden din fra en ung alder er gunstig når han er eldre, fordi han ikke tankene være i en kasse i flere timer om gangen når du er fraværende. Hans sprinkelkasse er hans tilfluktssted, hvor han føler seg trygg. Alternativt innesperre din hunden til et lite rom med en bolle med vann og leker så han ikke kan ødelegge resten av huset og skade seg selv i prosessen. Hvis din hunden er valp, være papir trening nødvendig, med mindre du kan komme hjem flere ganger om dagen for å gå ham.

Pet sit eller barnehager

Stedet for å forlate hunden hjemme alene i timevis, slippe ham ut på en utholdende barnehage. Hvis han ikke hjem alene, han kan ikke ødelegge dine eiendeler. På en utholdende barnehage vil han kunne lek med annet hundene og han blir lei. Alternativt har en nabo eller venn stopp ved din hjem å se på din hunden og spille med ham eller ta seg en tur. Noen interaksjon, selv om det er bare en halv time av dagen, kan gjøre tiden din hunden bruker hjem alene mer utholdelig.