Hvordan starte en Nitro Gass bil

October 19

Starte en nitro gass bil kan være utfordrende, men etter en stund får du vite bilen og hva liker. Hver bil krever ulike innstillinger, men det er godt å vite den opprinnelige fabrikken forgasser innstillinger før du prøver å starte bilen, spesielt hvis bilen brukes. Forskjellige forgasser innstillinger kreves for varmt og kaldt vær, og også for ulike luftfuktighet.

Instruksjoner

• Prime forgasseren nitro drivstoff. Bare et par dråper vil gjøre; aldri bare dårlig drivstoff nedover halsen av forgasseren. I de fleste tilfeller kan eksos kobles med fingeren mens motoren er slått til prime forgasseren også. Blokkerer eksos, opprettes det et vakuum som vil suge drivstoff fra tanken til motoren. Hvis motoren blir oversvømmet, blir det vanskelig eller umulig å snu. I tilfelle flom, ta ut glød pluggen og bilen opp ned for å fjerne overflødig drivstoff. Deretter Start motoren over et par ganger for å sikre det er tørt. Sett pluggen og prime igjen.

• Plass glødeplugg tenneren på glød pluggen. Tenneren låser bare på tuppen av glød plug and varmer opp elementet i pluggen slik at motoren starter. Nitro motorer er mye som diesels i denne forbindelse. Kontroller at tenneren batteriet er fulladet før bilen eller pluggen kan ikke få varmt nok til å antennes drivstoffet. Det er også en god idé å sjekke pluggen å sikre det er i anstendig form. Mange ganger, fouled plugger vil ikke varme opp riktig.

• Snu motoren. Hvis motoren er utstyrt med en pull-start systemet, bare trekke rip ledningen et par ganger og bilen avfyre. Hvis utstyrt med en elektrisk start-system (den vanligste er EZ-Start), sikre at batteriet er fulladet og koble starteren til terminalen på bilen. Trykk på knappen og la motoren å skru i cirka tre sekunder og deretter nytt prime forgasseren om nødvendig være forsiktig med å oversvømme motoren.

Tips og advarsler

  • Hvis motoren angitt høyt og vanskelig å sette, kan det kjøre mager. Slå lav hastighet nålen ut om en kvart vridning. Hvis motoren er bogging og rå drivstoff kommer ut av eksos, kjører det sannsynligvis rike. Slå lav hastighet nålen i en kvart vridning.
  • Når du avklarer en oversvømmet motor, bruke vernebriller fordi rå drivstoff kan skyte ut av plug hullet. Berør en varm nitro-motor. Nitro drivstoff er ekstremt brannfarlig - håndteres med forsiktighet!